Sisältöjulkaisija

angle-left 24 piilotyöpaikkaa tietoon samana päivänä!

Yritysagentit saivat vuonna 2020 tietoonsa piilotyöpaikkoja 189:sta yrityksestä

Yritysagentit osaajien ja yrittäjien linkkinä

Luotsin yritysagentit tekevät aktiivista yhteistyötä Joensuun seudun yritysten kanssa. Kerran kuukaudessa pidettävinä "soittopäivinä" yritysagentit keskittyvät tavoittelemaan ja kuulemaan yritysten tarpeita puhelimitse. Yhteydenottojen tuloksena on monesti hyödyllisiä yhteistyökuvioita ja piilotyöpaikkoja. Esimerkiksi eräänä marraskuisena päivänä yritysagentit tavoittivat yli 70 yritystä ja saivat tietoonsa 24 työpaikkaa, joihin duuniagentit lähtivät heti etsimään sopivia osaajia yritysten tarpeisiin!

 

"Luotsin yritysagentit työskentelevät helpottaakseen työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamista."

Teemme yritysyhteistyötä alueen yrittäjien kanssa, kartoitamme yritysten rekrytointitarpeita sekä tarjoamme apua kaikkiin rekrytointiprosessin vaiheisiin. Rekrytointi voi olla yritykselle erittäin aikaavievää puuhaa, ja tässä yritysagentit voivat olla avuksi esimerkiksi ilmoitusten laatimisessa, hakijavalinnassa sekä haastatteluissa. Yritys määrittelee, millaiselle osaajalle heillä on tarve, ja me yritysagentit laitamme paikan hakuun Luotsin verkostoihin.

Piilotyöpaikkoja löytyy joskus yllättävistäkin paikoista, pienistä ja isoista yrityksistä, joten yhtäkään kiveä ei tässä työssä kannata jättää kääntämättä. Yritysagentit tarjoavat myös opastusta yrittäjäksi aikoville, joten jos yrittäjyysasiat mietityttävät, niin tervetuloa myös Yrittäjyyden Olohuoneen neuvontapäiviin.

Kaikki palvelumme ovat maksuttomia, kertoo Luotsin yritysagentti Maikki Miettinen

Lue lisää yritysagenteista TÄÄLTÄ!

https://luotsijoensuu.fi/tyonantajalle

 

 

Maikki säätää puhelimessa

YHTEYSTIEDOT

Kauppakeskus Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna ma–pe 10–17
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute