Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Luotsi Galleria: Huomisen kasvot 3.2–9.3.2023

Luotsi Galleria: Huomisen kasvot 3.2–9.3.2023

Luotsi Galleria: Huomisen kasvot 3.2–9.3.2023 - hyväntekeväisyysnäyttely nuorisotyön hyväksi ja työttömyyden ehkäisemiseksi

Huomisen kasvot - hyväntekeväisyysnäyttely nuorisotyön hyväksi ja työttömyyden ehkäisemiseksi

Puhutteleva ja inspiroiva näyttely ihmisistä, joille elämäntyö on auttaa muita eteenpäin sekä antaa jokaiselle tukea ja uskoa itseensä. Niistä, jotka rakentavat huomista meille kaikille. Anna siis itsellesi hetki aikaa, nauti taiteesta, ehkä teet samalla yhden pienen valinnan, jolla on paljon merkitystä.

Näyttely järjestetään yhteistyössä Luotsin ja Lempo Clothing Oy:n kanssa. Lempo Clothingin Petu vastaa teosten suunnittelusta sekä tuottamisesta. Petun taidetta on nähty viime vuosina Suomen mittakaavassa lähinnä katutaiteessa, mutta myös kansainvälistä näkyvyyttä on tullut suomalaisesta mytologiasta ja pakanallisesta historiasta ammentavan katumuotibrändi Lempo Clothingin tuotekuvitusten kautta. Näyttely on ensimmäinen Petun taiteilijauran 10-vuotisjuhlavuoden näyttelyistä.

Luotsilla (Kauppakatu 29) järjestettävä näyttely on pääsymaksuton ja avajaiset järjestetään Nuorten Yrittäjyyden olohuoneen yhteydessä perjantaina 3.2. kello 11 alkaen. Tilaisuudessa kahvitarjoilu ja kello 12 jälkeen myös luvassa Petun haastattelu sekä neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille.

Kaikki näyttelyn alkuperäisteokset ovat ostettavissa 3.2–9.3.2023 välisenä aikana, vain näyttelyn viralliselta sivulta:

https://fi.lempo.store/huomisenkasvot

Myyntituotoista lahjoitetaan 50% lyhentämättömänä Luotsin ja Ohjaamon kautta nuorisotyöhön.
 

YHTEYSTIEDOT

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute