Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Tiedote koronavirusepidemian vaikutuksista Luotsin toimintaan

Tiedote koronavirusepidemian vaikutuksista Luotsin toimintaan

Hallituksen 12.3. antamat suositukset sekä Joensuun kaupungin ohjeistus koronavirusepidemian suhteen vaikuttavat myös Luotsin toimintaan.

Voit seurata Joensuun kaupungin tiedotusta TÄÄLTÄ.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös koronavirusepidemian aikana. Kannustamme asiakkaitamme etävalmennukseen duuniagenttien kanssa.

Luotsin tapahtumat ovat peruttu nyt toistaiseksi.

Tilanne elää koko ajan ja tämän hetken tietojen mukaan Luotsi on toistaiseksi auki normaalisti. Suosittelemme kuitenkin noudattamaan asioinnissa virallisten suosituksien mukaista varovaisuutta.

Milloin pitäisi perua tapaaminen Luotsissa?

Hallituksen ja Joensuun kaupungin antaman tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan henkilöiden, jotka ovat palanneet ulkomailta, tulee olla poissa koulusta tai työpaikalta kahden viikon ajan. Suosittelemme samaa Luotsin asiakkaille. Mikäli olet siis palannut ulkomaanmatkalta, odota kahden viikon ajan, ennen kuin tulet Luotsiin asiakastapaamiseen.

Mikäli epäilet, että saatat olla altistunut koronavirukselle tai sinulla on flunssan oireita (kuumetta, päänsärkyä, kurkkukipua, väsymystä), pyydämme sinua ystävällisesti siirtämään vierailua Luotsissa myöhempään ajankohtaan.

Duuniagentin voi tavata myös kotisohvalta käsin!

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan myös koronavirusepidemian aikana. Kannustamme asiakkaitamme sopimaan etätapaamisia duuniagenttien kanssa. Yksilövalmennus oman duuniagenttisi kanssa onnistuukin myös puhelimitse tai videotapaamisen kautta.

Luotsiin sovitun ajan voit perua ottamalla yhteyttä suoraan omaan duuniagenttiisi, soittamalla Luotsin infonumeroon 050 470 6553 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen luotsi@joensuu.fi

Seuraa Luotsin tiedotusta koskien tapahtumia ja aukioloa


Tilanne elää koko ajan ja pyydämme asiakkaitamme seuraamaan Luotsin internetsivuja ja sosiaalista mediaa. Ilmoitamme mahdollisista tapahtumien peruutuksista ja Luotsin toiminnasta tilanteen mukaan.

Lisätietoja Luotsin toiminnasta antavat:

Marjatta Rummukainen valmennuspäällikkö, Luotsi -hanke
050 478 0795

Kaija Turunen valmennuspäällikkö, Luotsi -hanke
050 527 4815

Riikka Vartiainen asiakkuuspäällikkö
050 434 8641

YHTEYSTIEDOT

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute