Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left UUSI PALVELU Luotsin asiakkaille: LinkedIn valmennus

UUSI PALVELU Luotsin asiakkaille: LinkedIn -valmennus

Ota LinkedIn haltuun työnhaun tueksi!

 

Sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa ja oman osaamisen esille tuomisessa on tärkeä osa tämän päivän työelämää ja ammatillisen verkostoitumisen hyödyt oman uran suunnittelussa ovat kiistattomat.

Kiinnostavan, omia tavoitteita palvelevan LinkedIn –profiilin laatiminen ja ylläpito saattaa kuitenkin tuntua työläältä ja monimutkaiselta. Mitä LinkedIn –profiilissa tulisi olla ja miten LinkedIn:iä tulisi käyttää, jotta siitä saisi mahdollisimman paljon hyötyä?

Luotsin järjestämä LinkedIn -valmennus on suunnattu asiakkaille, joilla on perusvalmiudet sosiaalisen median käyttöön ja motivaatiota laajentaa omaa ammatillista verkostoaan LinkedIn:iin.

Palvelussa Luotsin asiakas pääsee luomaan oman LinkedIn –profiilin ammattilaisen opastuksella ja saa vinkkejä sen aktiiviseen käyttöön oman uransa edistämiseksi. Valmennuksen lopputuloksena asiakkaalla on ymmärrys LinkedIn:in käyttömahdollisuuksista ja etiketistä, toimiva profiili sekä osaaminen ja edellytykset sen käyttöön.

Kolmiosainen valmennus toteutetaan etänä. Kokonaisuus sisältää etäopiskelua, ohjausta pienryhmässä sekä yksilöllistä valmennusta. Valmennukseen ohjaudutaan oman duuniagentin kautta.

YHTEYSTIEDOT

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute