Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left UUSI PALVELU Luotsin asiakkaille: Suunta -valmennus

UUSI PALVELU Luotsin asiakkaille: Suunta -valmennus

Suunta hukassa? Elämän langat solmussa? Tarvitsetko tilanteeseesi tiiviisti perehtyvää tukea, jotta voit taas hypätä kuskin paikalle elämässäsi?

Yhdessä Geneesin kanssa toteutettu Luotsin Suunta -valmennus on uusi palvelu yli 30 -vuotiaille Luotsin asiakkaille. Osallistujat saavat valmennuksesta henkilökohtaista tukea ja ohjausta elämän eri tilanteisiin työelämän kynnysten madaltamiseksi. Yhdessä valmentajan kanssa voidaan selkeyttää koulutus- ja työllisyyssuunnitelmia, löytää omia vahvuuksia sekä ratkaista arkielämään liittyviä pulmia.

Mitä Suunta -valmennuksessa käytännössä tapahtuu?

Suunta -valmennuksen lähtökohtana on asiakkaan henkilökohtaisen tilanteen ja tarpeiden pohjalta tehty suunnitelma. Asiakas saa oman valmentajan, joka kulkee asiakkaan rinnalla kolmen kuukauden ajan. Valmennukseen sisältyy 12-15 tapaamiskertaa ja tapaamiset voidaan toteuttaa asiakkaan oman arjen ympäristössä tai valmentajan järjestämässä tilassa. Työskentely on luottamuksellista. Valmentaja voi myös osallistua asiakkaan verkostojen tai muiden asiakkaalle merkityksellisten toimijoiden kokoontumisiin. Valmennusjakson lopussa valmentaja laatii alussa tehdyn suunnitelman ja valmennuksen aikana toteutuneen toiminnan pohjalta palautteen ja jatkosuunnitelman.

Miten Suunta -valmennukseen pääsee?

Suunta -valmennus on tarkoitettu yli 30 -vuotiaille Luotsin asiakkaille ja siihen ohjaudutaan aina oman duuniagentin kautta. Suunta-valmennus on asiakkaalle maksuton. Luotsin asiakkaaksi pääset varaamalla ajan duuniagentille.

Katso videolta Geneesin Ilpo Simosen tervehdys.

 

Suunta valmennus

YHTEYSTIEDOT

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute