Suodatus

Ikäni
Minua kiinnostaa:

Duuniagentit

angle-left Maria Siltakorpi

Maria Siltakorpi

”Se mihin keskityt vahvistuu”

Olen Maria, junantuoma paluumuuttaja Etelä-Suomesta. Koulutukseltani olen sosionomi ja eräopas. Rakastan Pohjois-Karjalan metsiä ja minut saattaa löytää laavulta yötä viettämästä ja vegenakkeja paistelemassa.

Viihdyn ihmisten parissa ja erilaiset kohtaamiset inspiroivat minua. Läheiseni kuvailevat minua ihmiseksi, jota on helppo lähestyä ja kenelle on helppo puhua. Duuniagenttina minua kiinnostaa aidosti kuulla, mitä sinä haluat minulle kertoa ja haluan pysähtyä sen äärelle. Pyrin katsomaan asioita monesta näkökulmasta, koska mielestäni yhtä ainoaa totuutta ei ole olemassa.

Työkokemusta omaan siivouksesta TE-hallinnon tehtäviin, mutta pääasiassa olen aina työskennellyt ihmisten parissa. Vain mielikuvitus on rajana, kuinka omaa osaamistaan voi hyödyntää!

Uskon, että meissä jokaisessa on oma sisäinen viisaus, joka johdattaa meitä elämässä kohti sitä, joita todella olemme. Meissä jokaisessa on potentiaalia, jota emme välttämättä itse näe. Mielelläni lähden kanssakulkijaksesi tutkimaan, mistä sinä löydät oman paikkasi ja missä tehtävissä sinä pääset loistamaan!

0504732558
maria.siltakorpi@joensuu.fi

Lomake

Yhteydenottopyyntö Luotsiin

Valitse alla olevasta listasta.