Asset Publisher

angle-left Jaana Pössi

Jaana Pössi

"Etsitkö työtä, haluatko vaihtaa alaa, onko haaveissasi uuden opiskelu? Etsitään yhdessä uudet askelkuviot haaveiden toteuttamiseen!"

 

Työhistoriani on ollut aina tavalla tai toisella ihmisten kohtaamista ja heidän kanssa toimimista, jonka koen vahvuudekseni. Työkokemusta minulla on kertynyt mm. nuorisotyöstä, asiakaspalvelusta, esimiestehtävistä, henkilöstöhallinnosta sekä järjestö- ja projektityöstä, opettamistakin olen kokeillut. Tutkintoja on elämän varrella tarttunut mukaan kolme, nuoruusvuosina ortodoksisesta teologiasta kaksi ja vanhemmalla iällä opiskeltu sosionomin pätevyys kolmantena.
 

Olen hyvä järjestelemään asioita, ja osaan koota palasista kokonaisuuksia. Pyrin elämään elämääni duurivoittoisesti, enkä juurikaan ole “pössimisti”. Työtäni haluan tehdä napakasti, lämpimällä sydämellä ja muut ihmiset huomioonottaen.

 

Duuniagenttina haluan tarjota asiakkaalle apua ja tukea omien unelmien saavuttamiseen ja elämässä eteenpäin menemiseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään yhdessä uudet askelkuviot haaveiden toteuttamiseen!

Erityisosaaminen:
alanvaihto, akateemiset työttömät, nuorisotyö, järjestötoiminta, opetusala
 

050 565 0718
jaana.possi@joensuu.fi