Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Asset Publisher

angle-left Onnistu työhaastattelussa

Onnistu työhaastattelussa – uudistunut palvelu Luotsilla

Miten annat itsestäsi hyvän ensivaikutelman? Miten kerrot omasta osaamisestasi? Miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua? Oletko menossa työhaastatteluun ensi kertaa tai haluaisitko saada lisää varmuutta onnistuaksesi haastatteluissa entistä paremmin?

Onnistu työhaastattelussa on kaikille avoin ja maksuton palvelu, jossa on mahdollisuus harjoitella työhaastattelutilannetta, itsestä ja osaamisestaan kertomista sekä saada vinkkejä onnistumiseen tosielämän työhaastattelutilanteessa.

Harjoitushaastatteluun saavutaan ennalta sovittuun aikaan Luotsille, jossa sinua haastattelee kaksi Luotsin duuniagenttia. Saat haastattelijoilta palautetta, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisuus nähdä omat olemassaolevat vahvuutesi sekä miten ja mitä voisit vielä parantaa työhaastattelua varten. Pääset myös arvioimaan palvelussa omaa suoritustasi sekä saat palvelusta lähtiessään palautteet mukaasi.

Palveluun voit ohjautua Luotsin duuniagentin tai Joensuun seudun työllisyyden kuntakokeilun valmentajan kautta, mutta palvelu on avoin kaikille joensuulaisille. Harjoitushaastattelut voidaan toteuttaa suomen tai englannin kielellä.

Onnistu työhaastattelussa -harjoitushaastatteluja järjestetään Luotsilla joka keskiviikko kello 12-15 välillä. Ota siis yhteyttä omaan duuniagenttiisi, kuntakokeilun yhteyshenkilöösi tai varaa aika haastatteluun Luotsin palvelupisteeltä!

CONTACTS

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute