Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Asset Publisher

angle-left Säpinää Syksyyn 17.8.2021

Säpinää Syksyyn 17.8.2021 – Tarjolla tietoa syksyn opiskelu- ja työhakuvalmennuksen mahdollisuuksista

Syksy ja suunnitelmat levällään? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa, mutta opiskelu kiinnostaa tai osaamisesi kaipaa päivittämistä? Haluaisitko vinkkejä tulevaisuuden suunnitteluun?

SÄPINÄÄ SYKSYYN –WEBINAARI 17.8.2021 kello 12–14:15.

Joensuun kaupungin työllisyyspalvelujen Luotsi, Ohjaamo ja Joensuun seudun työllisyyden kuntakokeilu järjestävät yhdessä Riverian, Luovin, Karelia ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston kanssa Säpinää Syksyyn –webinaarin tiistaina 17.8.2020 klo 12 alkaen. Kuulemme myös Ytyä -hankkeen ja Älykkäästi Työuralle -valmennuksista sekä TyönhakuSparraamon palveluista.

Mikäli syksyn opiskelusuunnitelmat tai työkuviot ovat vielä auki, voi tapahtumassa tuttuun tapaan pyörähtää tutustumassa eri toimijoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin - viime vuoden tapaan webinaarin muodossa.

Opiskelemaan voi päästä vielä syksylläkin ja tarjolla on myös muita mielekkäitä vaihtoehtoja, jotka on mahdollista kartoittaa kerralla Säpinää Syksyyn –tapahtumassa.

Luotsin Youtube-kanavalla suorana ja jälkilähetyksenä katsottavassa lähetyksessä on saatavilla tietoa sekä tutkintoon johtavista koulutuksista, että kursseista ja täydennyskoulutuksista oman osaamisen päivittämiseksi. Elinikäinen oppiminen on yksi tärkeimmistä taidoista tulevaisuuden työelämässä. Oli sitten suunnitelmissa lukio-opinnot aikuisiällä, uuden ammatin hankkiminen oppisopimuksella tai avoimet korkeakouluopinnot väylänä tutkinto-opiskeluun: Webinaarin monipuolisesta ohjelmasta löytyy kiinnostavia puheenvuoroja niin ammatista haaveilevalle nuorelle, täydennyskoulutusta kaipaavalle työnhakijalle kuin uutta suuntaan etsivälle.

Webinaarin juontaa Anne-Maria Kankaisto / Luotsi Joensuu.

LINKKI WEBINAARIIN

Ohjelma:


 

Lisätietoja

CONTACTS

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute