Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Asset Publisher

angle-left Säpinää Syksyyn Webinaari 6.8.2020

Säpinää Syksyyn Webinaari 6.8.2020

Syksy ja suunnitelmat levällään? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa, lähtisitkö opiskelemaan uutta alaa tai kaipaako osaamisesi päivittämistä?

SÄPINÄÄ SYKSYYN –WEBINAARI 6.8.2020 klo 12-15.

Säpinää syksyyn: Tietoa syksyn vapaista opiskelupaikoista, koulutus- ja opiskeluvaihtoehdoista sekä tukea urasuunnitteluun.

Joensuun kaupungin työllisyyspalvelujen Luotsi, Joensuun Ohjaamo, Riveria, Karelia ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto ja Pohjois-Karjalan TE-palvelut järjestävät Säpinää Syksyyn –tapahtuman torstaina 6.8.2020 klo 12-15. Mikäli syksyn opiskelusuunnitelmat tai työkuviot ovat vielä auki, voi tapahtumassa tuttuun tapaan pyörähtää tutustumassa eri toimijoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin - tänä vuonna webinaarin muodossa.

Tapahtumassa on tarjolla tietoa erilaisia opiskeluvaihtoehtoja pohtiville sekä nuorille, jotka jäivät kesän valinnoissa ilman opiskelupaikkaa. Opiskelemaan voi päästä vielä syksylläkin ja tarjolla on myös muita mielekkäitä vaihtoehtoja, jotka on mahdollista kartoittaa kerralla Säpinää Syksyyn –tapahtumassa.

Säpinää Syksyyn ohjelmassa on saatavilla tietoa sekä tutkintoon johtavista koulutuksista, että kursseista ja täydennyskoulutuksista oman osaamisen päivittämiseksi. Elinikäinen oppiminen on yksi tärkeimmistä taidoista tulevaisuuden työelämässä. Oli sitten suunnitelmissa lukio-opinnot aikuisiällä, uuden ammatin hankkiminen oppisopimuksella tai avoimet korkeakouluopinnot väylänä tutkinto-opiskeluun: Webinaarin monipuolisesta ohjelmasta löytyy kiinnostavia puheenvuoroja niin ammatista haaveilevalle nuorelle, täydennyskoulutusta kaipaavalle työnhakijalle kuin uutta suuntaa pohtivalle alanvaihtajallekin.

Tukea urasuunnitteluun webinaarissa tarjoilevat Luotsi Joensuu sekä Pohjois-Karjalan TE-palvelut. Luotsin duuniagentit palvelevat joensuulaisia työnhakuun ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä sekä auttavat yrityksiä löytämään sopivat tekijät avoimiin paikkoihin. Myös TE-palvelut tarjoavat vaihtoehtoja, joita voi hyödyntää väylänä kohti opiskelupaikkaa tai työelämää. Tarjolla on tietoa muun muassa työkokeilusta ja työvoimakoulutuksista.

Maahanmuuttajille suunnatusta korkeakouluopintoihin valmentavasta koulutuksesta sekä ohjauspalveluista kertoo SIMHE. Toimintaansa esittelee myös Joensuun seudun erilaiset oppijat ry, joka tarjoaa tietoa, tukea, ohjausta ja toimintaa henkilöille, jotka kokevat vaikeuksia oppimisessa.

Webinaarin juontaa Anne-Maria Kankaisto / Luotsi Joensuu.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ

Lisätiedot:
* Koordinaattori Anu Huotari, p. 0295 043 039, anu.huotari@te-toimisto.fi
* Palvelukoordinaattori Katja Kanninen p. 050 41 21 379 katja.kanninen@joensuu.fi

 

CONTACTS

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute