Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Asset Publisher

angle-left Varhaiskasvatuksen rekry Luotsilla 6.4.2022

Töihin Joensuulle? Varhaiskasvatuksen rekry Luotsilla 6.4.2022

Maailman parasta kasvatusta tehdään yhdessä – Joensuussa.

Joensuun kaupungin työllisyyspalvelujen Luotsilla järjestetään keskiviikkona 6. huhtikuuta varhaiskasvatuksen rekrytapahtuma yhdessä Joensuun kaupungin, Itä-Suomen yliopiston ja Karelia ammattikorkeakoulun kanssa.

Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti valmistuville tai hiljattain valmistuneille varhaiskasvatuksen opettajille, -erityisopettajille ja -sosionomeille.

Paikan päällä haastatellaan tekijöitä useisiin Joensuun kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköihin. Tässä siis mahdollisuus päästä nopeasti kiinni työelämään Joensuussa!

Avoimet työpaikat:

Kello 12 tapahtuman avaa kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen kertomalla mikä tekee kaupungistamme erityisen paikan asua, elää ja tehdä töitä. Samalla kuulemme ja näemme myös elämänmakuisia tarinoita varhaiskasvatuksen työpaikoilta.

 

Joensuun kaupunki on panostanut vahvasti päiväkoti- ja kouluverkkoon. Meillä on nykyaikaiset päiväkodit ja työtä on tarjolla niin maaseudun rauhassa kuin kaupunkitaajamissa aina pienistä päiväkodeista suurempiin. Ja luonnollisesti meillä on monipuoliset mahdollisuudet suunnitella toimintaa ja puuhaa lasten kanssa luonnon äärellä. Talvella pääsee hiihtämään ja luistelemaan, kesällä voi suunnata vaikka metsäseikkailulle lähimetsään. 

Meillä tehty hyvä työ näkyy myös valtakunnallisesti. Lue lisää ammattijärjestö OAJ:n vuoden päiväkoti 2020 -kilpailusta ja kasvatuskentän sovittelijapalkinnoista

Katso videolta Pajakadun päiväkodin kuulumisia ja millaista Joensuussa on työskennellä. Lisää videoita Joensuun varhaiskasvatuksesta kaupungin YouTube-kanavalla.

 

Tervetuloa mukaan rekrytapahtumaan Luotsille 6.4.2022 klo 12-15!

Luotsin työllisyyspalvelupiste sijaitsee Plaza Centrumissa, osoitteessa Kauppakatu 29, Joensuu.

 

Varhaiskasvatus Joensuussa

Kaupungin avoimet työpaikat

Kysy lisää tapahtumasta

CONTACTS

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute