Yrityskuiskaajat 2020

Yrityskuiskaajat 2020

Yrityskuiskaajat 2020

Yrittäjä! Mitä sinulle ja yrityksellesi kuuluu? Mitä voisimme tehdä paremmin?

Kuiskataan äänesi kuuluviin!

Uudistunut Yrityskuiskaus –kampanja järjestetään tänä syksynä kolmessa osassa. Viikolla 36 käynnistyvän kampanjan tavoitteena on auttaa mutkattomasti ja maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Yrityskuiskaajat kuuntelevat yrityksiä esimerkiksi:

kehittämiseen, henkilöstöasioihin, toimintaympäristöön, yrittäjän jaksamiseen, koulutusasioihin tai yrityskauppojen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Kerro asiasi yrityskuiskaajalle. Yrityskuiskaaja auttaa sinua asiassa tai etsii oikean tahon hoitamaan asiassa kanssasi.

Yrityskuiskaajat valmiina kuuntelemaan yritysten tarpeita. Kuvassa Marjatta Rummukainen Luotsista ja Satu-Minna Piiroinen Business Joensuulta. Heiltä saat myös lisätietoa kampanjasta.

”Nyt, jos koskaan tarvitaan jälleen yrityskuiskaajien apua niin maailmanlaajuisen koronaepidemian aiheuttamista taloudellisista syistä kuin kohtaamastamme työttömyydestä johtuen. Tarvitaan työpaikkoja, tarvitaan ihmisille toimeentuloa ja tarvitaan työllistäjiä.” pohti Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kampanjan lanseeraustilaisuuden yhteydessä.

Joensuu haluaa olla yrittäjäystävällinen kaupunki ja tukea yritystensä elinvoimaisuutta. Viime syksynä 2019 yrityskuiskaajat vierailivat yli neljässä sadassa yrityksessä ja keräsivät 466 palvelupyyntöä tai palautetta. Tänä vuonna yrityskuiskauksessa mukana olevien organisaatioiden edustajista muodostetut kuiskaajaparit valikoituvat mahdollisuuksien mukaan yrityksien ennakkotarpeiden perusteella. Tapaamiset pyritään pitämään rentoina, mutta ytimekkäinä ja asiapitoisina; yrittäjien tarpeita kuunnellen.


Yrityksiin päin ollaan kampanjan aikana yhteydessä tekstiviestillä ja puhelimitse, mutta yrittäjät voivat itsekin ottaa yhteyttä yrityskuiskaajiin. Tänä vuonna pääpaino on yritysten kontaktoinnissa ja tapaamiset voidaan toteuttaa etänä. Mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan yrityskuiskaajat voivat vierailla myös yrityksissä paikan päällä.

 

Yrityskuiskaamassa mukana:

Luotsi Joensuu, Business Joensuu, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Karelia ammattikorkeakoulu, Riveria sekä ProAgria Itä-Suomi & Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset.

Yrityskuiskauksen aikataulu:

Vko 36 Eno, Uimaharju, Pyhäselkä, Reijola, Tuupovaara, Kovero, Kiihtelysvaara ja Heinävaara
Vko 40 Joensuun ruutukaava-alue ja teollisuusalue
Vko 45 muu Joensuu

ONLINE SERVICES

CONTACTS

Marjatta Rummukainen

valmennuspäällikkö, Luotsi -hanke
 050 478 0795

Satu-Minna Piiroinen
yritysasiantuntija
0400 287 787
satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute