Навигационная цепочка

Публикатор

angle-left Ekaterina Väänänen

Ekaterina Väänänen

"Jokainen on oman onnensa seppä!"

 

Duuniagenttina tarjoan käyttöösi laajan ja pitkäaikaisen kokemukseni opetusalalta ja ohjaustyöstä. Suhtaudun intohimolla työhöni maahanmuuttajien kanssa. Tunnen maakunnan tekijöitä, oppilaitoksia ja työnantajia. Olen opiskellut aineenopettajaksi(FM) Itä-Suomen yliopistossa. Suomessa olen työskennellyt opettajana ja opinto-ohjaajana ja kotimaassani Venäjällä koulupsykologina. Nykyisen työni taustalla on harrastus. Vuonna 2006 perustin maahanmuuttajayhdistyksen Keski-Karjalaan, jonka tavoitteena on maahanmuuttajien työllistyminen.

 

Opiskelu- tai työpaikan etsiminen voi tuntua monimutkaiselta ja vaikealta, mutta älä anna periksi, tulen avuksi! Duuniagenttina teen työtäni siitä lähtökohdasta, että kaikille on tilaa ja kaikille on aikaa. Tapani tehdä työtä on kuunteleva ja hyväksyvä. Aina sanat eivät riitä kertomaan, joten hyödynnän työssäni erilaisia menetelmiä, kuten kortteja. 

 

Teen duuniagenttina työtäni oman kokemukseni kautta. Olen tullut Suomeen paluumuuttajana ja tiedän mistä aloittaa, koska olen itse kävellyt samaa polkua. Pyrin ohjaamaan asiakkaitani turvallisesti ja ilman turhia mutkia kohti päämäärää.

 

Erityisosaaminen: työkokeilu, palkkatuki, maahanmuuttajat, venäjänkieliset asiakkaat

Kielitaito: Venäjä (äidinkieli), suomi, englanti

050 442 8119
ekaterina.vaananen@joensuu.fi