Навигационная цепочка

Публикатор

angle-left Hannele Honkanen

Hannele Honkanen

Mietityttääkö sinua työ- tai opiskelukykysi? – Hannele auttaa!

Haluisit mennä töihin tai aloittaa opinnot, mutta et tiedä mihin pystyisit ja toisaalta mikä olisi liikaa. Tai tuntuuko, että työ tai opinnot eivät ole ollenkaan ajankohtaisia, jaksaminen ei riitä tai jokin muu asia mietityttää? Tuntuu tilanteesi miten solmuiselta tahansa, niin Hannele auttaa kanssasi selvittämään solmut suoriksi.

— Oma urapolkuni on risteillyt työelämän ja koulutuksen välillä. Omassa työssäni, sekä sairaanhoitajan, uraohjaajan ja työkykykoordinaattorin koulutuksissa keskiössä ovat aina olleet ihmiset ja heidän tarinansa. Haluan osaltani vaikuttaa työkyvyn tuen ajatuksen kautta siihen, että aina lähdetään kohti jotakin merkityksellistä, sopivan pienin askelin.

— Matkalla kohti työtä tai koulutusta voi yhdistyä muun muassa ammatillisen kuntoutuksen palveluja, terveydenhuollon tapaamisia tai muita tilannetta edistäviä vaihtoehtoja. Työtäni ohjaa laaja ymmärrys yksilön työ -ja toimintakyvystä suhteessa työn ja koulutuksen maailmaan.

— Työkykykoordinaattorina varmistan, että juuri sinun tarinasi tulee kuulluksi!

Erityisosaaminen:

  • Työkyky, työkyvyn huomioiva uraohjaus, “ei tarvitse tietää mitä haluat”, verkostojen virkkaaja, nuoret alle 30-vuotiaat

050 467 8522
hannele.honkanen@joensuu.fi