Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Публикатор

angle-left Janne Kataja parittaa työnhakijoita ja työnantajia Työtä-karnevaaleilla 17.9.2022

Janne Kataja parittaa työnhakijoita ja työnantajia Työtä-karnevaaleilla lauantaina

Tiedote, julkaisuvapaa 14.9.2022

Tulevana lauantaina 17.9. kello 10-15 Joensuun Original Sokos Hotel Kimmelissä järjestetään poikkeuksellinen rekrytointi-tapahtuma, Työtä-karnevaalit, jossa paikalla on useita kymmeniä eri työnantajia koko maakunnasta. Mukana tapahtumassa ovat myös viihdemaailmasta tutut Janne Kataja, Ismo Apell, Timo Lavikainen ja Sari Havas. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Joensuun kaupungin työllisyyspalveluiden Luotsi, yhteistyössä Business Joensuun ja TE-palveluiden kanssa.

 – Luvassa on hyviä matcheja ja iloista menoa. Ainutlaatuinen tempaus kyseessä, nyt kannattaa ehdottomasti suunnata Joensuuhun ja Kimmeliin, toteaa Janne Kataja.

Tapahtuman juontajina toimivat Ismo Apell ja Timo Lavikainen. Ohjelmanumeroina luvassa on työnantajien ja -hakijoiden välisiä pikadeittejä, sekä näyttelijä Sari Havaksen vetämä Loista Työhaastattelussa -piste, jossa hän jakaa henkilökohtaisia neuvoja haastattelutilanteeseen. Ohjelma huipentuu Janne Katajan luotsaamaan Työllisyyden Täysosumaan. Millainen työnantaja ja työnhakija -pari lähteekään yhteiselle matkalle?

Työtä on!

Tapahtumassa on edustettuna laajasti eri alojen toimijoita ja jokaisella mukana olevalla on avoimia työpaikkoja tarjolla. Paikkoja on tarjolla runsaasti asiakaspalvelu- ja teollisuusaloilta, erityisosaamista vaativiin tehtäviin saakka. Avoimia paikkoja on esimerkiksi maakunnan isoilla toimijoilla, kuten Siun Sote, Puolustusvoimat, Joensuun kaupunki, Polkka Oy, Ouneva Group, Phillips-Medisize, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa ja KESKO. Mukana on esimerkiksi Lieksaan uutta ”tulevaisuuden leipomoa” rakentava Porokylän leipomo, joka rekrytoi 22 uutta työntekijää leipomopuolelle, pakkaukseen ja prosessioperaattoreiksi.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua.

– Kimmelissä pääsee tapaamaan rekrytointivastaavia henkilökohtaisesti, ja helposti myös pikahaastatteluihin. Kannattaa siis napata tulostettu CV kainaloon ja tulla kyselemään paikoista suoraan, kannustaa Luotsin yritysagentti Riitta Nyberg.

 

Lue lisää ohjelmasta ja katso mukana olevat yritykset

Lisätietoja tapahtumasta

Публикатор

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu