Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Публикатор

angle-left Joensuu haluaa olla Suomen yritysystävällisin kaupunki

Yrityskuiskaajat tahtovat selvittää, mitä joensuulaisille yrityksille kuuluu

Yrityskuiskaajat tahtovat selvittää, mitä joensuulaisille yrityksille kuuluu

 

Menestyvät yritykset luovat elinvoimaista Joensuuta: työtä ja kaikille parempaa elämää. Joensuun kaupunki satsaa uuden strategiansa mukaisesti elinvoimaan, yrittäjyyteen ja työllisyyteen. Yrityskuiskaajat saapuvat yrittäjien avuksi jälleen syksyllä auttamaan esimerkiksi kasvuun ja kehittämiseen, rekrytointeihin ja henkilöstöasioihin, toimintaympäristöön, yrittäjän jaksamiseen, koulutusasioihin tai omistajanvaihdoksen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Elo-syyskuun vaihteessa käynnistyvän kampanjan tavoitteena on auttaa mutkattomasti ja maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa.

– Voisimme kuvitella, että tällä hetkellä maailman myllerryksen ja muuttuvan toimintaympäristön keskellä yrityksissä olisi päällimmäisenä mielessä kysymyksiä kasvuun ja kilpailukykyyn sekä osaavan työvoiman ja komponenttien saatavuuteen liittyen. Mutta sehän ei selviä kuin kysymällä ja on tärkeää, että lähdemme kuuntelemaan yrityksiä heidän kotikentälleen, pohtivat Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen ja Business Joensuun toimitusjohtaja Tomi Haring, jotka ovat itsekin mukana yrityskuiskaajien joukossa.

Pelkkä yrittäjien haasteiden, toiveiden ja huolien kuuleminen ei riitä – Yrityskuiskaajat pyrkivät etsimään asioihin myös ratkaisuvaihtoehtoja ja sopivia palveluja.

Viime syksynä toteutetun kampanjan aikana yrityskuiskaajat olivat yhteydessä lähes 800 yritykseen. Yrityskuiskauksessa mukana olevien organisaatioiden edustajista muodostetut kuiskaajaparit valikoituvat mahdollisuuksien mukaan yrityksien tarpeiden perusteella. Tapaamiset – jotka voidaan toteuttaa myös etänä – pyritään pitämään rentoina, mutta ytimekkäinä ja asiapitoisina yrittäjien tarpeita kuunnellen. Kampanjan aikana järjestetään myös kahvi- ja lounastilaisuuksia yrityksille. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät Business Joensuun tapahtumakalenterista.

Yrittäjät voivat itse ottaa yhteyttä yrityskuiskaajiin osoitteessa: www.businessjoensuu.fi/yrityskuiskaajat

Yrityskuiskaamassa mukana:
Luotsi Joensuu, Business Joensuu Oy, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.

Yrityskuiskauksen aikataulu:
Vko 35 Eno, Uimaharju, Pyhäselkä, Reijola, Tuupovaara, Kiihtelysvaara ja Heinävaara
Vko 40 Joensuun ruutukaava-alue ja teollisuusalue
Vko 45 muu Joensuu

LUE LISÄÄ KAMPANJASTA

Lisätietoja antaa

Публикатор

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu