Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Публикатор

angle-left Neuvontaa ohjelmisto-alan mahdollisuuksista Luotsilla

Milja Köpsi tavattavissa ja kertomassa ohjelmisto-alan mahdollisuuksista

Mimmit koodaa -koordinaattori Milja Köpsi tavattavissa Luotsilla 24.2.2022

Onko sinulla kysymyksiä liittyen teknologiaan tai omiin vahvuuksiisi, miten niitä voisi käyttää hyväkseen alalla?

Mimmit koodaa -ohjelman koordinaattori Milja Köpsi tavattavissa Luotsilla ensimmäistä kertaa torstaina 24.2.2022.

Teknologiaan liittyy useita hyvin vahvoja vuosikymmeniä eläneitä ennakkoluuloja ja stereotypioita. Todellisuudessa teknologia-ala ja ohjelmistokehitys tarjoavat mahdollisuuksia kaikille, myös alanvaihtajille ja erityisesti naisille.

Tuntuuko siltä, ettei teknologia ole sun juttu? Tule silti rohkeasti rupattelemaan! Teknologia on kaikkien muiden toimialojen moottori ja tarvitsemme ihan kaikkien osaamista. Milja avaa torstaisin softa-alan tarjoamia mahdollisuuksia ymmärrettävästi ja auttaa etsimään omia vahvuuksiasi, joilla uusi suunta työelämässä voisi löytyä!
 

Kuva: Jyri Keronen

 

Mimmit koodaa -ohjelman monipuolinen toiminta murtaa alan ohjelmisto-alan myyttejä ja tarjoaa matalan kynnyksen tapahtumia sekä mahdollisuuden päästä osaksi tiivistä yhteisöä. Mimmit koodaa toimii paikallisesti nyt myös Pohjois-Karjalassa. Paikallisen hankkeen toimintoihin kuuluu ohjelmistoalan ymmärryksen lisääminen, uusien taitojen opettaminen ja yhteisöllisen toiminnan edistäminen.

Neuvontaa ja keskustelua Luotsissa ensimmäistä kertaa torstaina 24.2. kello 1416. Seuraavat ajankohtaiset päivämäärät löytyy Luotsin tapahtumakalenterista.

Mimmit koodaa

Kysy lisää!

Публикатор

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu