Навигационная цепочка

Публикатор

angle-left Niina Pippuri

Niina Pippuri

”Räväkällä otteella tavoitteita kohti”

 

Olen Niina, aika pieni, mutta sitäkin pippurisempi. Osaan hyödyntää ohjaustyössäni monipuolisesti nuorten palveluverkostoa, joka on tullut varsin tutuksi työskennellessäni erityisnuorisotyössä ja sosiaalialalla nuorten parissa erilaisissa tehtävissä. Työuraa olen lisäksi tehnyt myynti- ja markkinointitehtävissä, joissa esimiestehtävissä hoidin rekrytointeja ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Tiedän siis mitä yrityspuolella työnantajataho työntekijöiltään odottaa.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen tradenomi, jonka lisäksi viime vuosien aikana olen kouluttautunut päihdetyöntekijäksi ja työvalmentajaksi. Minulla on myös viittä vaille sosionomin tutkinto plakkarissa.

Jos kaipaat siis reipasta, ulospäinsuuntautunutta ohjausta, huonon huumorin ja suorasanaisuuden siivittämänä, niin voisin olla juuri sinun duuniagenttisi. Koen olevani helposti lähestyttävä, mutta minusta löytyy tarpeen tullen jämäkkyyttä selvittämään ja kohtamaan myös ikävämpiä asioita, mitä elämässä joskus vastaan tulee. Intohimoinani on toiminnallinen harjoittelu ja isojen rautojen nostelu salilla, uskon vahvasti liikunnan tuomaan iloon elämässä.

Sparrataan siis yhdessä sullekin just sunlainen opiskelu- tai työura.

Niinan löydät myös Instagramista @duuniagenttiniina ja Facebookista Duuniagentti Niina Pippuri

 

050 516 6494
niina.pippuri@joensuu.fi