Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Публикатор

angle-left Olemme tavattavissa! Luotsi palvelee ensisijaisesti etänä.

Olemme tavattavissa! Luotsi palvelee ensisijaisesti etänä.

Tämän hetken poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa läpi yhteiskunnan suomalaisten arkeen ja työelämään. Kun katukuva on hiljentynyt, tapahtumat peruttu ja kouluja suljettu, on selvää, että tulevaisuus näyttää monella tapaa epävarmalta. Me Luotsissa haluamme muistuttaa, että olemme myös tässä muuttuneessa tilanteessa parhaamme mukaan joensuulaisten tukena. Työnhakijoille, työllisyystilanteestaan huolestuneille ja valmistuville opiskelijoille tarjoamme asiantuntevaa yksilövalmennusta ja yrityksille tietoa esimerkiksi palkkauksen rahoitusmahdollisuuksista. Kunnioittaen hallituksen ja Joensuun kaupungin asettamia rajoituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, palvelemme ensisijaisesti etäyhteyksiä käyttäen.

Huolestuttaako sinua työllisyystilanteesi ja toimeentulosi? 

-Et ole yksin. Luotsissa sinua palvelee juuri sinun tilanteeseesi paneutunut duuniagentti. Meillä on käytössämme laajat palvelut ja työelämän asiantuntemus sekä suorat kontaktit kaikkiin seudun työllisyyteen ja työkykyyn liittyviin palveluihin paikallisia yrityksiä unohtamatta.

Nyt, jos koskaan on tärkeää kääntää katse kohti tulevaisuuden työelämää.  Jos siis etsit työtä, olet vaihtamassa alaa tai tarvitset tukea työkykyysi tai elämäntilanteeseesi liittyen, Luotsin duuniagenttien palvelut ovat käytettävissäsi myös etänä. Kohtaamiset, koulutukset ja tapahtumat siirtyvät ensisijaisesti verkkoon.

Luotsi palvelee kuitenkin edelleen arkisin klo 10:00-17:00 osoitteessa Kauppakatu 29.

Ota rohkeasti yhteyttä työelämään tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä:

  • Luotsin sähköposti luotsi@joensuu.fi

  • Luotsin päivystyspuhelin ja WhatsApp (puh. 050 470 6553) palvelee sinua arkisin klo 10-17. 

  • Luotsin nettisivujen chat-palvelussa kysymyksiisi vastaa päivystävä duuniagentti.

  • Voit tulla edelleen käymään myös paikan päällä Luotsin infossa osoitteessa Kauppakatu 29 arkisin klo 10:00-17:00. Mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet palannut matkoilta, pyydämme sinua siirtämään vierailuasi Luotsissa ja toimimaan hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Duuniagenttien yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.

Luodaan tulevaisuus sinulle.

Публикатор

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu