Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Публикатор

angle-left Rasvaa vai robotiikkaa? - Verkkotapahtuma modernin teollisuuden mahdollisuuksista 22.10.

Rasvaa vai robotiikkaa? - Modernin teollisuuden monet mahdollisuudet

Luotsi järjestää yhdessä Business Joensuun kanssa webinaarin modernin teollisuusalan monipuolisista koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista torstaina 22.10.2020 kello 12-15.

Verkkotapahtuman tavoitteena on päivittää mielikuvia teollisuuden alasta ja tarjota tietoa alan koulutukseen tai työhön suuntaaville. Perinteisesti miesvoittoiseksi ja likaiseksi mielletyllä alalla teknologia on luonut paljon uudenlaisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia. Työympäristöt ja työskentelytavat muuttuvat vauhdilla. Teollisuus myös työllistää: Pelkästään Joensuun alueella on pitkälti yli 200 metalli- ja muovialan yritystä.

Millaista on työ tämän päivän teollisuudessa ja mitä mahdollisuuksia kehittyvällä alalla on tarjota?

Webinaarissa kuullaan Joensuun alueen teollisuusalan yrityksiä ja työnantajia, jotka kertovat omista, moderneista lähestymistavoistaan teollisuustyöhön. Lisäksi tarjolla on tietoa alan koulutusmahdollisuuksista. Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa kehittyvän teollisuusalan monet mahdollisuudet. Iltapäivän tarjonnasta voivat hyötyä esimerkiksi ammatillista koulutusta pohtivat, oppilaitosten opinto-ohjaajat, työnhakijat sekä alanvaihtajat.

Yrityksistä ääneen pääsevät niin alihankkijat, pörssiyhtiöt, kansainvälisesti tunnetut erikoistuotteiden valmistajat ja modernit koneistamot ”keskellä ei mitään”: Suomen Levyprofiili Oy, Muottituote Group Oy, ViiMet Oy, Suomen Biathlon Oy, Okun Koneistuspalvelu Oy ja Piippo Oyj. Lisäksi Riveria ja Karelia kertovat teollisuudenalan koulutusmahdollisuuksista, osaajiin kohdistuvista vaatimuksista ja alan työllisyysnäkymistä.

Webinaarin juontaa Rookie Communications Oy:n toimitusjohtaja Arttu Käyhkö.

Livelähetys on katsottavissa Luotsin YouTube-kanavalla 22.10.2020 kello 12-15 ja se on mahdollista katsoa kanavalta myös jälkitallenteena.

Suoraa lähetystä pääset seuraamaan TÄSTÄ

Публикатор

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu