Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Публикатор

angle-left Tarinoita Yrittäjyydestä - Luotsi livestreamissa 26.6. Muotoilija Katriina Nuutinen

Tarinoita Yrittäjyydestä - 26.6. Luotsi livestreamissa muotoilija Katriina Nuutinen

Tarinoita yrittäjyydestä - Luotsin livestream 26.6.2020 klo 12-13

Muotoilija Katriina Nuutinen - Kansainvälisesti palkittua muotoilua Joensuusta

 

”Appealing design. Something unusual, valuable and worth to care for."

 

Kansainvälisesti palkittu muotoilija Katriina Nuutinen kertoo oman yrittäjätarinansa Luotsin Live Stream –lähetyksessä perjantaina 26.6. klo 12-13.

Katriina Nuutinen on yksi oman sukupolvensa johtavista suomalaisista muotoilijoista. Nuutinen tunnetaan erityisesti lasi- ja keramiikkatöistään, mutta suomalaisena käsityönä valmistetuissa tuotteissa näkyy myös muita luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja korkkia. Yllättävät väri- ja materiaaliyhdistelmät yhdistettynä harmoniseen muotokieleen luovat esineitä, jotka ovat samalla leikkisiä ja ajattoman tyylikkäitä.

Nuutisen yhteistyöstä taidokkaiden lasinpuhaltajien, puuseppien ja muiden artesaanien kanssa on syntynyt muun muassa Hely jewel -valaisin ja Perho –peili, jotka kuuluvat suunnittelijan tunnetuimpiin töihin. Kestävän kehityksen arvot ovat lähellä Nuutisen sydäntä. Hän haluaa luoda esineitä, jotka kestävät aikaa sekä tuoda suomalaista muotoilua ja artesaanien työtä näkyväksi globaalilla tasolla – Joensuussa sijaitsevasta työhuoneestaan käsin!

Millainen oli Katriinan tie muotoilumaailman huipulle?

Klikkaa mukaan kuuntelemaan Katriinan inspiroivaa yrittäjätarinaa Luotsin Live Stream –lähetykseen TÄSTÄ. Esityksen lopussa Katriina vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin.

kuvat: Jyri Keronen

Публикатор

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu