Vaka-rekry Joensuu 23.3.2023

Kannustavaa, kokeilevaa ja kekseliäistä varhaiskasvatusta yhdessä!

Joensuun kaupungin työllisyyspalvelujen Luotsilla järjestetään torstaina 23. maaliskuuta varhaiskasvatuksen rekrytapahtuma yhdessä Joensuun kaupungin, Itä-Suomen yliopiston ja Karelia ammattikorkeakoulun kanssa.

Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti valmistuneille tai pian valmistuville varhaiskasvatuksen opettajille, erityisopettajille sekä sosionomeille. Paikan päällä useita Joensuun kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköitä. Työnhakijoilla on mahdollisuus tutustua ja kysyä avoimista työpaikoista, tavata esihenkilöitä, sekä päästä halutessaan myös pikahaastatteluun. Tapahtumssa kuullaan myös Joensuun kaupungin, sekä varhaiskasvatuksen esittelyt kello 12 ja 14 alkaen. Tässä on loistava mahdollisuus päästä nopeasti kiinni työelämään Joensuussa!

Aika: To 23.3. kello 12-15
Paikka: Luotsi (Plaza Centrum: Kauppakatu 29, Joensuu)

Varhaiskasvatuksen opettaja (28 paikkaa)

 • Rantakylän alue: Ollilan päiväkoti 2, Jukolan päiväkoti 2, Pataluodon päiväkoti 2, Soutajanpuiston päiväkoti 1
 • Karsikon ja Niinivaaran alue:  Tuulikanteleen päiväkoti 1, Hukanpesän päiväkoti 2, Penttilän päiväkoti 2, Pajakadun päiväkoti 1, Karsikon koulun esiopetusryhmät 1
 • Keskusta-Noljakan alue: Linnunlahden päiväkoti 4Marjalan päiväkoti 1, Kaislan päiväkoti 1,
  Äkkiväärän päiväkoti 2
 • Pyhäselän alue: Huvikummun päiväkoti 1, Hammaslahden päiväkoti Hippula 1
 • Enon ja Vaarojen alue: Heinävaaran päiväkoti 2, Enon päiväkoti Metsätähti 1, Uimaharjun päiväkoti Touhutupa 1

> Lisätietoja

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (2 paikkaa)

 • Soutajanpuiston päiväkodin pienryhmään. Työskentely pienryhmän vastaavana opettajana. Lisäksi osaamistasi voidaan tarvita laajemmin koko yksikön lasten tukeen liittyen sekä henkilökunnan konsultointiin.
   
 • Vahvistamaan erityisvarhaiskasvatuksen osaamista Joensuussa. Kyseisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on tehdä varhaiskasvatuksen erityisopettajien pitkiä sijaisuuksia eri päiväkodeissa tai työskennellä ryhmissä, joissa on lisääntynyt tuen tarve.  Lisäksi osaamistasi voidaan tarvita laajemmin koko yksikön lasten tukeen liittyen sekä henkilökunnan konsultointiin. Työsuhteen alussa sijoituspaikkana on Petäikkölän ja Ollilan päiväkodit.

> Lisätietoja

 

Tapahtumapaikka 23.3.2023

Kauppakatu 29, Joensuu
Luotsi Joensuu, Plaza Centrum