Yrittäjyyden olohuone

Yrittäjyyden olohuone

Yrittäjyyden olohuone kuvaus

Kyteekö sinussa yrittäjyyden itu?

Ehkä haudot omaa yritysideaa tai pohdit kevytyrittäjyyden mahdollisuuksia. Vai voisiko valmiin liiketoiminnan jatkaminen olla sinun polkusi yrittäjäksi?

Tervetuloa kasvattamaan yrittäjyyden ituasi Yrittäjyyden olohuoneeseen Luotsiin, jossa joka perjantai  klo 12 vietetään yrittäjyysperjantaita. Yrittäjyyden olohuone on kaikille avoin, rento matalankynnyksen kohtaamispaikka, johon uskaltaa tulla omien, hyvin alustavienkin yritysideoiden kanssa. Paikalla on aina perjantaisin yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä valmiin liiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyneitä asiantuntijoita sekä Luotsin yritysagentteja valmiina keskustelemaan kanssasi yrittäjyydestä.

Jokaperjantainen tapahtuma koostuu mielenkiintoisista yritystarinoista ja kulttuurivieraista sekä videoesittelyistä. Myynnissä oleviin Osuva yrityspörssin-yrityksiin voi tutustua Business Joensuun osastolla. Tapahtumassa esitellään aina myös Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen myytävä yritys.

Voit siis tulla käymään mieltäsi askarruttavien yrittäjyyteen liittyvien kysymyksien kanssa, keskustelemaan omasta yritysideastasi tai vain kuuntelemaan inspiroivaa ohjelmaa. Tapahtumaa voi seurata paitsi livenä Luotsissa, myös verkossa reaaliaikaisesti tai tallenteena. Yrittäjyysperjantain yhteydessä järjestettävässä Rekryperjantaissa voit päästä myös suoraan työhaastatteluun.

Mukana: Business Joensuu, TE-palvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät / Jatkis –hanke, Spark Joensuu sekä Luotsin yritysagentit.

Seuraavaksi Yrittäjyyden olohuoneessa:

Verkkokauppa mahdollisuutena –teemana YRITTÄJYYDEN OLOHUONEESSA perjantaina 19.2.2021 klo 12 alkaen. 

Juontajana Luotsin yritysagentti Riitta Nyberg.

 

Tarjolla tietenkin myös neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: Business Joensuu, TE-Yrityspalvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Spark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

Tapahtuma lähetetään suorana Luotsin YouTube kanavalla perjantaina 19.2.2021 klo 12 alkaen.

▶️ILMOITTAUDU MUKAAN ENNAKKOON

 

Joka perjantai Luotsissa on tarjolla neuvontaa aloittaville yrittäjille ilman ajanvarausta.
✅ Maksutonta neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: 

Business JoensuuPohjois-Karjalan TE-palvelutPohjois-Karjalan Yrittäjät rySpark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

Tunnelmia Yrittäjyyden olohuoneesta:

Yrittäjyyden olohuone karuselli

Yrittäjyyden olohuone livelähetykset

Публикатор

Riitta Nyberg

duuniagentti, Luotsi -hanke
 050 591 9054

Yrittäjyyden olohuone osoite

Kauppakatu 29, Joensuu