Yrittäjyyden olohuone

Yrittäjyyden olohuone

Yrittäjyyden olohuone kuvaus

Kyteekö sinussa yrittäjyyden itu?

Ehkä haudot omaa yritysideaa tai pohdit kevytyrittäjyyden mahdollisuuksia. Vai voisiko valmiin liiketoiminnan jatkaminen olla sinun polkusi yrittäjäksi?

Tervetuloa kasvattamaan yrittäjyyden ituasi Yrittäjyyden olohuoneeseen Luotsiin, jossa joka perjantai  klo 12 vietetään yrittäjyysperjantaita. Yrittäjyyden olohuone on kaikille avoin, rento matalankynnyksen kohtaamispaikka, johon uskaltaa tulla omien, hyvin alustavienkin yritysideoiden kanssa. Paikalla on aina perjantaisin yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä valmiin liiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyneitä asiantuntijoita sekä Luotsin yritysagentteja valmiina keskustelemaan kanssasi yrittäjyydestä.

Jokaperjantainen tapahtuma koostuu mielenkiintoisista yritystarinoista ja kulttuurivieraista sekä videoesittelyistä. Myynnissä oleviin Osuva yrityspörssin-yrityksiin voi tutustua Business Joensuun osastolla. Tapahtumassa esitellään aina myös Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen myytävä yritys.

Voit siis tulla käymään mieltäsi askarruttavien yrittäjyyteen liittyvien kysymyksien kanssa, keskustelemaan omasta yritysideastasi tai vain kuuntelemaan inspiroivaa ohjelmaa. Tapahtumaa voi seurata paitsi livenä Luotsissa, myös verkossa reaaliaikaisesti tai tallenteena. Yrittäjyysperjantain yhteydessä järjestettävässä Rekryperjantaissa voit päästä myös suoraan työhaastatteluun.

Mukana: Business Joensuu, TE-palvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät / Jatkis –hanke, Spark Joensuu sekä Luotsin yritysagentit.

Seuraavaksi Yrittäjyyden olohuoneessa:

Perjantaina 18.9.

Neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille ilman ajanvarausta
Tervetuloa! Päivystyksen teemana: Tukea aloittavalle yrittäjälle.

Unelmasta uusi suunta? No miksipä ei!
Jos olet työtön, opiskelija, työssä käyvä, lomautettu, eläkeläinen tai kuka tahansa joka miettii sivubisnestä tai harrastustoiminnan tuotteistamista jopa elinkenoksi saakka, niin tule kuuntelemaan mitä mahdollisuuksia kevyt- tai osuuskuntayrittäjyys sinulle tarjoaa!

✅ Saat tietoa erilaista kevytyrittäjyys- ja osuuskuntamalleista, sekä eri alojen ihmiset kertovat elämänmakuisia tarinoita.
✅ Elävänä esimerkkinä tapahtumassa esiintyy osuuskuntaan kuuluva improvisaatioteatteriryhmä Rajatapaus-ryhmä
✅ Maksutonta neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: 

Business JoensuuPohjois-Karjalan TE-palvelutPohjois-Karjalan Yrittäjät rySpark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään Luotsilla ja webinaarina!

Tunnelmia Yrittäjyyden olohuoneesta:

Yrittäjyyden olohuone karuselli

Публикатор

Riitta Nyberg

duuniagentti, Luotsi -hanke
 050 591 9054

Yrittäjyyden olohuone osoite

Kauppakatu 29, Joensuu