Innehållspresentatör

angle-left Marja Suokas-Korhonen

Marja Suokas-Korhonen

"Kaikilla ja kaikella on mahdollisuus!"

 

Onko puurot ja vellit sekaisin? Ei syytä huoleen, keitetään ja maustetaan yhdessä sinun makuusi sopivat suuntaviivat kohti työelämää!

 

Olen Marja, pitkän linjan catering-alan ammatinopettaja, erityisopettaja sekä monipuolinen keittiöalan osaaja. Kokemusta minulla on alan kehittämis- ja esimiestyöstä sekä yrittäjyydestä eikä kauhankaan varressa oleminen ole vierasta. Tässä keittiössä ruokaa tehdään - ja elämää eletään - intohimolla!

Rinnassani sykkii vahva karjalaissydän, joka näyttäytyy empaattisena ja elämäniloisena persoonana. Reseptini elämään: reilusti rohkeutta, isosti innostusta, roppakaupalla reippautta, iso lusikallinen itseluottamusta, unssillinen uskoa unelmiin, hyppysellinen huumoria ja himppunen heittäytymistä!

Duuniagenttina työskentelen aktiivisesti sen eteen, että tiedostat ja muistat joka päivä, kuinka merkityksellinen ja erityinen juuri sinun työpanoksesi voisi olla Joensuun elinvoimaisuudelle. Tule juttusille, niin lähdetään yhdessä etsimään, sytytetään valot pimeään ja tehdään juuri sinusta uusi tähti Joensuun työtaivaalle!

 

Erityisosaaminen:

catering-ala, kädentaidot, oppimisen ongelmat/erityisoppiminen, hygieniaosaaminen, yli 30-vuotiaiden agentti

050 516 8183
marja.suokas-korhonen@joensuu.fi