Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Innehållspresentatör

angle-left Työ­tä-kar­ne­vaa­lit Aree­nal­la pe 3.11.2023

Työ­tä-kar­ne­vaa­lit Areenalla 3.11.2023. Messupaikkojen suosio yllätti!

Työ­tä-kar­ne­vaa­lit järjestetään Joensuu Aree­nal­la per­jan­tai­na 3.11.2023. Näytteilleasettajien paikat ovat nyt täynnä. Paikan päällä yli 70 työnantajaa ja organisaatiota.

 

Joensuu Areenalla järjestetään perjantaina 3. marraskuuta kello 12–16 Työtä-karnevaalit. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma kokoaa yhteen työnantajat ja työpaikasta kiinnostuneet. Tapahtuman juontaa Ismo Apell.

Työtä-karnevaaleilla on paikalla yrityksiä ja työnantajia monilta eri aloilta. Työnhakijat voivat tavata tapahtumassa suoraan potentiaalisia työnantajia, keskustella työmahdollisuuksista ja jättää ansioluettelon.

Tänä vuonna paikan päälle on tulossa yli 70 työnantajaa ja organisaatiota. Näytteilleasettajien paikat ovat täyttyneet.

- Ihmisiä selvästi kiinnostaa mahdollisuus tavata työnantajia vähän letkeämmässä tunnelmassa. Paikalle on tulossa paljon kiinnostavia yrityksiä, joten suosittelemme saapumaan, toteaa Joensuun kaupungin palvelukoordinaattori Marianne Immonen.  

Työtä-karnevaalit toteutetaan yhteistyössä YTYÄ! - YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hankkeen, Osaava rekrytointi - Uudistuva työ -projektin, Topakka-hankkeen ja Luotsi-hankkeen kanssa.

Lisätiedot tapahtumaan osallistuvista yrityksistä ja organisaatioista sekä heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista koostetaan tapahtuman virallisille infosivuille.

Lue lisää

Innehållspresentatör

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute