Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Innehållspresentatör

angle-left Yrittäjyyden Olohuoneessa 21.5.2021 teemana kansainvälisyys: Go Global or Go Home?

Yrittäjyyden Olohuoneessa 21.5.2021 teemana kansainvälisyys: Go Global or Go Home?

Maailma pienenee – milloin ja miten kansainvälistymiseen kannattaa lähteä? Tule kuulolle, kun Olkkariin kokoontuvat erityisen kiinnostavat vieraat: Teemu Jyrkönen /Vaki Games kertoo kuinka hän 4 vuoden jälkeen tietää, mitä ja miten pelimaailman jättien kanssa puhutaan! Myös toimitusjohtaja Aku Lampola kertomassa, miksi Suomen Levyprofiili Oy (SLP) möi itsensä ruotsalaiselle Hanzalle? Kuulemme Suhmuran Santran ja huippuviulisti Reeta Ahon kokemukset maailmankierroksesta sekä myyntipuheen Koli Freetime-yrittäjiltä, jotka etsivät jatkajaa. Tiivis tietopaketti myös BJoe:n asiantuntijoilta kansainvälistymistä pähkäilevälle yrittäjälle!

Ohjelma:

klo 12:00 YRITYSKAUPALLA KANSAINVÄLISTYMINEN Mitä se merkitsee, kun omistajuus siirtyy ulkomaille? Onko kansainvälistyminen teollisuusyrityksen ainoa kasvutie? Toimitusjohtaja Aku Lampola kertomassa joensuulaisen Suomen Levyprofiili Oy:n (SLP) muuttumisesta osaksi ruotsalaista Hanza Holding AB:ta.

klo 12:20 TIETOISKU: GoGlobal ja muut kansainvälistymisen tuet

Palvelujohtaja Janita Ylitalo sekä Japanin vientipalveluun erikoistunut Seppo Tossavainen Business Joensuusta.

klo 12:30 VAKI GAMES KURKOTTAA PELIMAAILMAN YTIMEEN Alle 10 yritystä hallitsee 80 % kansainvälisestä pelibisneksestä, jonka arvo on tänä päivänä jo enemmän kuin musiikki-, urheilu-, elokuva- ja kirjabisnes..kaikki yhteensä. Jos elokuussa julkaistava peli breikkaa elokuussa, mitä se merkitsee joensuulaisyritykselle? Haastattelussa toimitusjohtaja Teemu Jyrkönen.

klo 12:50 KULTTUURIVIERAS: Viulutaiteilija Reeta Aho asuttaa nyt 7 kanan kanssa Suhmuran kotitaloa kierrettyään orkestereissa ja opettajana ympäri maailman: Itävalta, Israel, Saksa, Slovenia, Ruotsi, Kiina…Mikä sai Reetan palamaan? Mitä kansainvälistyminen vaatii kulttuurialalla?

klo 13:05 MYYNTIPUHE: Niina Mikkosen ja Harri Salmisen yritys Lomakeskus Koli Freetime on myynnissä. Hyvin toimiva konsepti valmiina kansainvälisempäänkin toiminnan kehittämiseen. Millaiselle yrittäjälle yritys sopii?

Mutkattomia kohtaamisia ja tietenkin neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: Business Joensuu, TE- Yrityspalvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Spark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

 

Kaikille avoin tapahtuma webinaarina pienellä studioyleisöä Luotsilla / Kauppakeskus Centrumin katutasossa 21.5.2021 klo 12-13.15.

▶️ Seuraa verkossa TÄSTÄ LINKISTÄ

 Aiempien lähetysten tallenteet löydät Luotsin YouTube-kanavalta.

Mutkattomia kohtaamisia ja tietenkin neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: Business Joensuu, TE- Yrityspalvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Spark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

Perjantaisin maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille - ilman ajanvarausta!

Innehållspresentatör

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute