Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Innehållspresentatör

angle-left UUSI PALVELU Luotsin asiakkaille: Tyyni -psykoterapiapalvelu

UUSI PALVELU Luotsin asiakkaille: Tyyni -psykoterapiapalvelu

Tuntuuko, että omat voimavarat eivät riitä? Koetko olosi ahdistuneeksi tai alakuloiseksi? Kaipaatko keskusteluapua elämän kriisin keskellä?

Luotsin asiakkaiden on mahdollista saada ammattitaitoista keskusteluapua, kun tuntuu siltä, että omat voimavarat eivät riitä. Luotsin Tyyni‐psykoterapiapalvelu on ahdistuneisuuden hoitamista keskustelun avulla, silloin kun elämän kriisi tai mieliala vaikuttaa asiakkaan työkykyyn tai työllistymismahdollisuuksiin.

Matalankynnyksen palveluun ohjaudutaan aina oman duuniagentin kautta. Duuniagentti ohjaa asiakkaan eteenpäin sopivalle terapeutille asiakkaan tilanteen ja tarpeen kiireellisyyden perusteella. Maksimissaan kolmen tapaamiskerran palvelu on tarkoitettu Luotsin asiakkaille, jotka kaipaavat keskusteluapua ja joilla ei ole vielä muuta hoitosuhdetta elämän kriisin tai ahdistuneisuuden purkamiseksi. Palvelu on asiakkaalle maksuton. Koronatilanteen aikana palvelu toteutetaan ensisijaisesti etänä.

Luotsin duuniagentit palvelevat kaikkia joensuulaisia työllistymiseen, opiskeluun ja työkykyyn liittyvissä kysymyksissä aina asiakkaan omasta elämäntilanteesta ja tavoitteista käsin. Mikäli etsit työpaikkaa, pohdit alanvaihtoa, olet huolestunut työllisyysnäkymistäsi, haluat kirkastaa tavoitteitasi tai parantaa työnhakutaitojasi, ota askel kohti tulevaisuuttasi ja varaa maksuton aika duuniagentille.

Tutustu Luotsin duuniagentteihin ja lue lisää asioinnista. Palvelemme sekä henkilökohtaisesti että etänä.

Innehållspresentatör

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute