Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Innehållspresentatör

angle-left Yrittäjyyden Olohuoneen avajaiset 7.8.2020

Yrittäjyyden Olohuone avautuu Luotsiin 7.8.2020

Tervetuloa Yrittäjyyden Olohuoneen avajaisiin Luotsiin perjantaina 7.8. klo 12-14.

Mikä Yrittäjyyden Olohuone?

Yrittäjyyden Olohuone on paikka, jonne voit tulla kasvattamaan oman yritysideasi itua, kysymään asiantuntijoilta yrittäjyyteen liittyviä kysymyksiä, kuulemaan inspiroivien yrittäjien tarinoita sekä nauttimaan kulttuurivieraista ja inspiroivasta tunnelmasta. Olohuoneessa joka perjantai järjestettävässä kahden tunnin Yrittäjyysperjantaissa voit päästä myös työhaastatteluun. Avajaisissa rekrytoi Terveystalo.

– Tavoitteenamme on luoda rento, matalan kynnyksen kohtaamispaikka, johon uskaltaa tulla omien, hyvin alustavienkin yritysideoiden kanssa. Paikalla on perjantaisin yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä valmiin liiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyneitä Business Joensuun ja TE-yrityspalvelujen asiantuntijoita sekä Luotsin yritysagentteja, kertoo Luotsin valmennuspäällikkö Marjatta Rummukainen.

Tiivis kaksituntinen tapahtuma koostuu mielenkiintoisista yritystarinoista ja kulttuurivieraista sekä videoesittelyistä. Tapahtumaa voi seurata paitsi livenä Luotsissa, myös verkossa reaaliaikaisesti tai tallenteena. Myynnissä oleviin Osuva yrityspörssin -yrityksiin voi tutustua Business Joensuun osastolla. Tapahtumassa esitellään aina myös Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen myytävä yritys. Ensimmäisenä on vuorossa Videoflame Oy, josta kertomassa on yrittäjä Matti Lieskala.

– Yrittäjyysperjantai on hieno mahdollisuus yrittäjälle kirkastaa yritysimagoaan ja päästä tekemään myös työntekijälöytöjä. Luotsi tarjoaa yrityksille myös tilaa ja työnhakijoita pikahaastatteluihin, joita voi halutessaan tehdä tarinoinnin jälkeen, kertoo tapahtumaa juontava Luotsin yritysagentti Riitta Nyberg.

Avajaisvieraita viihdyttää Ilja Teppo.

Pääset avajaisiin etänä, ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Terveystalon pikahaastattelut alkavat klo 13:00, mutta vuoronumeroiden jako käynnistyy jo klo 12:00. Ota siis CV mukaan, mikäli työ asiakaspalvelun parissa kiinnostaa!

Lisätiedot:

yritysagentti Riitta Nyberg

riitta.nyberg@joensuu.fi

puh. 050 591 9054

Innehållspresentatör

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute