Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Innehållspresentatör

angle-left Yrityskuiskaajat-kampanja tavoitti lähes 800 yritystä Joensuussa

Yrityskuiskaajat-kampanja tavoitti lähes 800 yritystä Joensuussa

Tänä vuonna yrityksissä pinnalla olivat erityisesti henkilöstöön ja kasvuun liittyvät kysymykset.

Syksyllä toteutetun Yrityskuiskaus-kampanjan aikana kontaktoitiin ennätysmäärä, lähes 800, Joensuun alueen yritystä. Yrityskuiskaajien tavoitteena oli auttaa mutkattomasti ja maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Tänä vuonna Yrityskuiskaajat saivat myös selvästi aiempia vuosia enemmän yhteydenottoja suoraan yrittäjiltä. Sekä Joensuun työllisyyspalvelujen Luotsi että Business Joensuu haluavatkin muistuttaa, että yrittäjät voivat ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä pitkin vuotta.

Me Luotsissa pyrimme ratkaisemaan yrittäjien henkilöstötarpeet ripeästi auttaen myös työtehtävien räätälöinnissä ja täsmätyöntekijöiden etsinnässä. Meiltä saa apua työllistämisen tukien hakemiseen sekä esimerkiksi oppisopimuksen mahdollisuuksien selvittämiseen, kertoo valmennuspäällikkö Marjatta Rummukainen Luotsista.

Joensuun kaupunki haluaa olla kokoluokassaan Suomen yritysystävällisin kaupunki ja kuiskaamassa mukana nähtiin myös kaupunginjohtaja Kari Karjalainen. Yrityskuiskaajat olivat erityisen iloisia siitä, että Joensuun alueen yrityksissä katsottiin tänä syksynä luottavaisina tulevaisuuteen.

Toiminnan kehittämiseen, laajentamiseen ja investointeihin liittyvät asiat nousivat tänä vuonna vahvasti esiin. Yhteistyö yrittäjien palvelemiseksi Joensuussa on vahvistunut ja kaikenkokoiset yritykset voivat olla meihin yhteydessä milloin tahansa, myös tämän kampanjan ulkopuolella, muistuttaa yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen Business Joensuusta.


Joensuun kaupungin Yrityskuiskaus-kampanjassa tänä vuonna mukana olivat:

Luotsi Joensuu, Business Joensuu, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.

 

Lisätietoja Yrityskuiskaajat -kampanjasta antavat:

 

valmennuspäällikkö Marjatta Rummukainen
marjatta.rummukainen@joensuu.fi
puh. 050 478 0795

 

yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen
satu-minna.piiiroinen@businessjoensuu.fi
puh. 0400 287 787

Innehållspresentatör

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute