Sisältöjulkaisija

angle-left Eskarifestareilla vipelletään viidakossa

Eskarifestareilla vipelletään viidakossa

Joensuun päiväkotien ja koulujen eskarilaisille suunnattu Eskarifestari järjestetään tänä vuonna Joensuun Urheilutalolla 14.–15.5.2024. Kyse on esikouluikäisille suunnatusta tapahtumasta, jossa juhlistetaan esikoulun aikana karttuneita taitoja ja oppeja syksyllä alkavaa koulutaivalta varten. Tapahtumassa eskarilaiset pääsevät tutustumaan luovasti eri taiteenlajeihin esitysten ja työpajojen kautta. Tänä vuonna Eskarifestareiden teemana on viidakkojuhlat.

Eskarifestareiden sisällön on suunnitellut ja toteuttaa ryhmä Joensuun seudun kansalaisopiston opettajia eri aloilta yhdessä Joensuun lastenkulttuurikeskuksen kanssa. Luvassa on sirkusta, kädentaitoja kehorytmien opettelua.

Vuonna 2019 alkunsa saanut Eskarifestarit ovat osa Kulttuurin virta–kulttuurikasvatussuunnitelmaa ja siihen osallistutaan osana päiväkoti- ja koulupäiviä. Tapahtumaan osallistuu 600 joensuulaista eskarilaista kahden päivän aikana. Järjestelyistä vastaa Joensuun kaupungin lastenkulttuurikeskus yhteistyössä Joensuun seudun kansalaisopiston, varhaiskasvatuksen, koulutuspalveluiden ja liikuntapalveluiden kanssa.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.