Joensuun kaupunki, sijaisuudet

Voit tehdä meillä sijaisuuksia mm. varhaiskasvatuksessa, kouluilla tai iltapäiväkerhoissa. Lue alta lisää ja jätä hakemus!

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Joensuun kaupungin varhaiskasvatuksessa, voit jättää hakemuksen sijaisuuksiin. Käytämme Laura-järjestelmää, jossa voit tekstiviestiin vastaamalla hyväksyä tai hylätä tulevan työtarjouksen.

Kun olet tehnyt hakemuksen, varaa aika haastattelua varten päiväkodin johtaja Mia Gröhniltä p. 050 913 2957, Anne Pölöseltä p. 050 437 2175 tai Sari Kurjelta p. 050 374 1117. Kun tulet haastatteluun, ota mukaan opinto- ja työtodistuksesi sekä rikosrekisteriote, jos sinulla sellainen jo on (6kk sisällä päivätty). Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Haastattelun jälkeen pääset päivittämään käytettävyyskalenteriasi täälläKalenterin päivittäminen (= lisää vapaus) on välttämätöntä, koska muuten sopivat sijaispyynnöt eivät tavoita sinua.

 

Opetuksen sijaisuudet

Koulutuspalvelujen määräaikaisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin (opettajat) voit tarjoutua koulutuspalvelujen omalla hakemuslomakkeella.

IP-kerho-/koulunkäynninohjaajien ja päiväkotiavustajien sijaisuudet

Iltapäivätoiminnan tai päiväkotiavustajan sijaisuuksiin voit hakea jättämällä hakemuksen sijaisuuksiin. Koulujen yhteydessä olevia kerhoja on Joensuussa kahdeksan yksikköä koulujen yhteydessä.

 

Rikosrekisteriote

Pyydämme, että varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin hakevat henkilöt varautuvat esittämään rikosrekisteriotteen siinä vaiheessa, kun tulevat haastatteluun sijaisuuksia varten. Rikosrekisteriote ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

Joensuun kaupunki, sijaisuudet ja avoin haku

Rantakatu 20, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute