Yrittäjyyden olohuone

Yrittäjyyden olohuone

Kyteekö sinussa yrittäjyyden itu?

Ehkä haudot omaa yritysideaa tai pohdit kevytyrittäjyyden mahdollisuuksia. Voisiko valmiin liiketoiminnan jatkaminen olla sinun polkusi yrittäjäksi?

Tervetuloa kasvattamaan yrittäjyyden ituasi Yrittäjyyden olohuoneeseen Luotsiin perjantaisin kello 12 alkaen. Yrittäjyyden olohuone on kaikille avoin, rento matalankynnyksen kohtaamispaikka, johon uskaltaa tulla omien, hyvin alustavienkin yritysideoiden kanssa. Paikalla on aina perjantaisin yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä valmiin liiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyneitä asiantuntijoita sekä Luotsin yritysagentteja valmiina keskustelemaan kanssasi yrittäjyydestä.

Kerran kuukaudessa järjestettävä LIVE-tapahuma koostuu mielenkiintoisista yritystarinoista ja kulttuurivieraista sekä videoesittelyistä. Myynnissä oleviin Osuva yrityspörssin -yrityksiin voi tutustua Business Joensuun osastolla. Tapahtumassa esitellään aina myös Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen myytävä yritys.

Voit siis tulla käymään mieltäsi askarruttavien yrittäjyyteen liittyvien kysymyksien kanssa, keskustelemaan omasta yritysideastasi tai vain kuuntelemaan inspiroivaa ohjelmaa. Tapahtumaa on mahdollista seurata koronasuositukset huomioon ottaen Luotsissa, mutta myös verkossa Luotsin Youtube-kanavalla reaaliaikaisesti tai jälkitallenteena.

Yhteistyössä: Business Joensuu, TE-palvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Jatkis –hanke, Spark Joensuu sekä Luotsin yritysagentit.

Seuraavaksi Yrittäjyyden olohuoneessa:

 

SYKSYN 2021 tarkempi ohjelma julkaistaan pian!

27.8. Yrittäjyyden monimuotoisuus

24.9. Special edition for International entrepreneurs

15.10. Luovan ja kulttuurialan yrittäjyys

19.11. Fotoniikka – valo ja onnistuminen

10.12. Vitux män, mutta mänköön – vaikeuksien kautta voittoon

Joka perjantai maksutonta neuvontaa Luotsilla aloittaville yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille - ilman ajanvarausta!

Mutkattomia kohtaamisia ja tietenkin neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: Business Joensuu, TE- Yrityspalvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Spark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

 

Kaikille avoimet tapahtumat webinaareina Luotsin YouTube-kanavalta.

 Aiempien lähetysten tallenteet löydät myös Luotsin YouTube-kanavalta.

Mutkattomia kohtaamisia ja tietenkin neuvontaa yrittäjyydestä kiinnostuneille: Business Joensuu, TE- Yrityspalvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Spark Joensuu ja Luotsi Joensuu.

 

 

Yrittäjyyden olohuone karuselli

ASIOI VERKOSSA

YHTEYSTIEDOT

Riitta Nyberg

duuniagentti, Luotsi -hanke
 050 591 9054
riitta.nyberg@joensuu.fi

Yrittäjyyden olohuone osoite

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute