Yrityskuiskaajat 2020

Yrityskuiskaajat 2022

Tomi, Kari ja muut yrityskuiskaajat haluavat kuulla, mitä joensuulaisille yrityksille kuuluu! Kaipaatko yritykseesi uusia kasvunäkymiä tai etsitkö osaavaa työntekijää – Sitä Oikeaa? Mitä sinulla onkaan mielen päällä, ota yhteyttä yrityskuiskaajiin!

Yrityskuiskaajat 2022

Yrityskuiskaajat saapuvat jälleen syksyllä 2022 yritysten avuksi esimerkiksi kasvuun ja kehittämiseen, henkilöstöasioihin, toimintaympäristöön, yrittäjän jaksamiseen, koulutusasioihin tai yrityskauppojen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Myös yrittämiseen liittyvä yleinen palaute kiinnostaa ja kuiskaajat toimittavat sen tiedoksi päättäjille.

Viikolla 35 käynnistyvän kampanjan tavoitteena on kuunnella ja auttaa mutkattomasti sekä maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa.
Ota rohkeasti yhteyttä yrityskuiskaajiin, mikäli yrityksessäsi tarvitaan:

  • Osaavaa työvoimaa
  • Koulutusta henkilöstöllesi
  • Toimivia tiloja
  • Apua investointien suunnitteluun ja julkisten rahoitusvaihtoehtojen kartoittamiseen
  • Valmennusta kasvuun
  • Sukupolvenvaihdos tai jatkaja yritystoiminnallesi
  • Tietoa julkisista kilpailutuksista
  • Apua digikehitykseen
  • Tukea jaksamiseen
  • Jotain muuta?

Pyydä yrityskuiskaaja ottamaan yhteyttä sinuun! Jätä yhteydenottopyyntö sähköisen lomakkeen avulla. Yrityskuiskaaja auttaa sinua asiassa tai etsii oikean tahon hoitamaan asiaa kanssasi.

Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:

Luotsi Joensuu, Marjatta Rummukainen, puh. 050 478 0795
Business Joensuu, Satu-Minna Piiroinen, puh. 0400 287 787

Keitä yrityskuiskaajat ovat?

 

Yrityskuiskaajat ovat joukko asiantuntijoita, jotka ottavat yhteyttä yrityksiin Joensuun kaupungin haastamina. Kampanjassa ovat mukana Business Joensuu Oy, Joensuun kaupunki/Luotsi Joensuu, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Kauppakamari ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.

Kuiskaajat tavoittelevat yrityksiä kampanjaviikoilla puhelimitse ja etäyhteyksin, mutta myös vierailevat yrityksissä Joensuun alueella.

Järjestämme yrityksille kampanjaviikoilla kahvi- ja lounastilaisuuksia, joissa voi tavata yrityskuiskaajia. Katso tarkat ajankohdat ja paikat tapahtumakalenterista.

Mihin yrityskuiskaajia tarvitaan?

Pelkkä yrittäjien haasteiden, toiveiden ja huolien kuuleminen ei riitä – pyrimme etsimään asioihin myös ratkaisuvaihtoehtoja ja sopivia palveluja. Menestyvät yritykset luovat elinvoimaista Joensuuta: työtä ja kaikille parempaa elämää. Joensuun kaupunki satsaa strategiansa mukaisesti elinvoimaan, yrittäjyyteen ja työllisyyteen. Hartiavoimin töitä tämän eteen tekevät Business Joensuu ja Luotsi Joensuu.

Sosiaalisessa mediassa yrityskuiskaajat löydät tunnisteella #yrityskuiskaajat.

 

 

Yrityskuiskaamassa mukana:

Luotsi Joensuu, Business Joensuu, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan TE-toimisto

Syksyllä 2022 Yrityskuiskaajat-kampanja järjestetään kolmessa osassa:

Vko 35 Eno, Uimaharju, Pyhäselkä, Reijola, Tuupovaara, Kiihtelysvaara ja Heinävaara
Vko 40 Joensuun ruutukaava-alue ja teollisuusalue (postinumero 80100)
Vko 45 muu Joensuu

YHTEYSTIEDOT

Marjatta Rummukainen

valmennuspäällikkö, Luotsi -hanke
 050 478 0795
marjatta.rummukainen@joensuu.fi

Satu-Minna Piiroinen
yritysasiantuntija
0400 287 787
satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute