Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left ICT-alan rekrytapahtuma, Joensuun Tiedepuistolla ke 12.10.2022

ICT-alan rekrytapahtuma, Joensuun Tiedepuistolla ke 12.10.2022

Kaikille avoin ja maksuton ICT-alan rekrytapahtuma järjestetään Joensuun Tiedepuistolla keskiviikkona 12.10. kello 14 – 17.

ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma Joensuun Tiedepuistolla ke 12.10.2022

 Kaikille avoin ja maksuton ICT-alan rekrytapahtuma järjestetään Joensuun Tiedepuistolla keskiviikkona 12.10. kello 14 – 17. 

Tapahtumassa pääsee tutustumaan laajasti alan työ- ja koulutusmahdollisuuksiin, tapaamaan yrittäjiä, sekä hakemaan työ- ja harjoittelupaikkoja Joensuun seudulla. Tapahtuman juontaa Antti Gavrilov.

Millaiset tulevaisuuden näkymät ohjelmistoalalla on ja millaisia työpaikkoja pelimaailma tarjoaa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat paikan päällä Vaki Gamesin toimitusjohtaja Teemu Jyrkinen, Solenovon perustaja Kimmo Tanskanen ja BLC-turvan yksikönpäällikkö Jouni AsikainenMimmit Koodaa -ohjelman vetäjä Milja Köpsi murtaa omalla puheenvuorollaan kuvaa siitä, että koodaaminen ja IT-ala olisivat vain miehille tai matemaattisesti lahjakkaille. 

Tarjolla on runsaasti työpaikkoja aina ohjelmistokehittäjän työstä myyntityöhön ja yksittäisistä paikoista jatkuvaan hakuun saakka. 

Edellä mainittujen yritysten lisäksi paikalla on muun muassa Kooders, Valamis, Nolwenture, Nordea Bank ja Meidän IT & talous Oy. 

Tekijöitä etsitään esimerkiksi nimikkeillä Software Developer, Sovelluskehittäjä, Fullstack Developer, Customer Success Manager ja Senior Software Architect. 

Itä-Suomen yliopisto, ammattiopisto Riveria ja Karelia AMK esittelevät alan opiskelutarjontaansa. 

"Mukana on jo 20 yritystä, joilla on aidosti ja oikeasti tarpeita ja kiinnostusta rekrytoida henkilöitä. Vuoden suurin ICT-alan rekrytapahtuma, mitä ei kannata missata”, kertoo Piia Sallinen Business Joensuulta.

Tapahtuman tarjoaa Business Joensuu, Joensuun työllisyyspalveluiden Luotsi -hanke, Riveria, YTYÄ! – Yhteistyöllä tuloksiin -hanke, sekä Pohjois-Karjalan TE-toimisto. 

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät täältä:

https://luotsijoensuu.fi/sv/ict-rekry

YHTEYSTIEDOT

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute