Blogi, sivun otsikko

Blogi

angle-left

Blogit

Muuttofirmassa tehdään muutakin kuin kannetaan!

Suomen Muuttofirma Oy palkittiin Joensuun kaupungin Luotsi-työllistämispalkinnolla. Perusteena oli erityisesti nuorten työllistäminen ja hyvä työelämään perehdyttäminen.

”Olemme siitä poikkeuksellinen ”muuttofirma”, että meillä työnkuva on paljon muutakin kuin kantamista. Olemme kehittäneet palveluja asiantuntijayhteisöille mahdollisimman pitkälle ja siksi työnkuvaan voi kuulua vaikkapa arkistointia, erikoislaitteiden tai vaikkapa taide-esineiden erityisherkkää suojaamista ja kuljetusta. Teemme isoja projekteja kuten kokonaisten sairaaloiden muuttoja. Toki jokainen meillä aloittaa ensin perusmuutoilla ja jakelutehtävillä ja siitä sitten pääsee etenemään, jos työ ja erikoistuminen kiinnostaa. Työhön kuuluu usein matkapäiviä ja projekteja muillakin paikkakunnilla, joten työ sopii siinäkin mielessä paremmin nuorille kuin perheellisille.” kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pasi Penttinen.

Toisessa sukupolvessa toimiva joensuulainen perheyritys on tehnyt viime vuodet vahvaa kasvua. Yritystä perustettaessa 2009 osattiin jo miettiä hakuoptimointia, koska nimeksi valittiin Suomen Muuttofirma Oy. ”Kieltämättä nousemme hyvin esille valtakunnallisesti myös ilman maksettua mainontaa”, hymyilee Penttinen.

Olemme monella tavalla yrittäneet nostaa muuttotyön arvostusta ja myös laatuvaatimuksia Suomessa. Toimimme parhaillaan myös alan konsulttina ja muuttoprojektien onnistumisen arvioijana Senaatti-kiinteistölle, joka on Suomen valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani.

”Ai, kenelle Muuttofirman hommat sopivat? – Ensimmäinen vaatimuksemme on sosiaaliset taidot ja tiimihenki. Sen jälkeen tulee hyvä peruskunto ja joustavuus. Mahdollisuus reissutyöhön ja ajokortti parantavat mahdollisuuksia entisestään.

KATSO VIDEO MUUTTOFIRMASTA

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Asiakastarinat: Kiovan miehet

Yli 60 000 ukrainalaista on hakenut tilapäistä suojelua Suomesta sodan syttymisen jälkeen. ...

N-Clean panostaa perehdytykseen

Joensuussa joka neljäs asukas on opiskelija, pelkästään korkeakouluopiskelijoita on noin 13 000....

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute