Blogi, sivun otsikko

Blogi

angle-left

Blogs

Duuniagentin vinkit pikahaastatteluun!

Luotsin duuniagentin Jani Saveliuksen vinkit pikahaastatteluun:

 1. Valmistaudu!
  Näin viestität työnantajalle, että kunnioitat haastattelutilannetta. Hyvällä valmistautumisella helpotat myös jännitystä. Pidä kiinni aikatauluista. Ole ajoissa paikalla ja pysy asiassa.
   
 2. Panosta ensivaikutelmaan
  Kohtaamisen ensimmäiset sekunnit ovat merkittävämpi tekijä kuin haastattelun tulevat minuutit. Ensivaikutelmaa on hankala korjata.
   
 3. Kerro osaamisestasi käytännönläheisesti
  “Miksi meidän tulisi valita sinut?” on työhaastatteluissa ylivoimaisesti eniten käytetty kysymys. Valmistaudu kertomaan osaamisestasi tiiviisti ja käytännönläheisesti. CV ei kerro kaikkea.
   
 4. Kerro työkokemuksestasi laajasti
  Työnantaja arvostaa kaikista lähteistä tullutta osaamista. Älä jää piiloon ammattisi taakse, osaamista kertyy työn ja koulun lisäksi myös esimerkiksi harjoitteluista ja harrastuksista.
   
 5. Ole rehellinen
  Seiso sanojesi takana. Haastattelussa ei kannata tuottaa pettymyksiä. Jos esimerkiksi ilmoitat, että voit aloittaa työn heti, pidä tästä lupauksesta kiinni.
   
 6. Usko itseesi
  Uran alkuvaiheessa ei tarvitse näyttäytyä huippuammattilaisena, mutta sinulla on oltava halu oppia ja kasvaa sellaiseksi. Asenne ratkaisee!

Luotsilla järjestetään rekrytointitapahtumia viikottain, joten tartu hetkeen ja tule pikahaastatteluun Luotsille! Pikahaastatteluihin pääset ilman ajanvarausta -  mukaasi tarvitset vain cv:n, asennetta ja vuoronumeron Luotsin infosta!

Kysy lisää Janilta:
p. 0503645699
jani.savelius@joensuu.fi
www.luotsijoensuu.fi

 

0 Comments

More Blog Entries

Infoa yrittäjyydestä kiinnostuneille

“Hyvä idea ei ole kiinni sen monimutkaisuudesta, pienestäkin ideasta voi kehittyä jotain...

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute