Blogi, sivun otsikko

Blogi

angle-left

Blogs

Yrittäjä on päivänsä ansainnut

Luotsi halusi nostaa paikalliset yrittäjät esiin Yrittäjän päivänä 5.9.20

Valtakunnallista  Yrittäjän päivää juhlittiin lauantaina 5.9. Tänä vuonna juhlat järjestettiin digitaalisesti #sellainenonyrittäjä -kampanjalla, jossa kiitettiin suomalaisia yrittäjiä sinnikkyydestä ja luovuudesta raskaan vuoden keskellä. Me luotsilaiset halusimme olla mukana juhlistamassa paikallisia yrityksiä ja järjestimme Facebookissa arvonnan, jossa kysyimme:

“Kuka yrittäjä on tuonut sinulle valoa päivään ja miksi?”.

Arvoimme maanantaina 7.9. vastausten kesken kukkakimpun, jonka veimme voittajakommentissa mainittuun yritykseen heti seuraavana päivänä.

Postauksemme keräsi yhteensä 121 kommenttia ja suoritimme arvonnan 113 eri toimijan välillä. Arpaonni suosi Merja Jeskasen kommenttia, jossa hän suositteli Kauneushoitola Jaanaa. Myös useampi muu mainitsi Kauneushoitola Jaanan ansaitsevan kukkakimpun. Otimme arvontapäivänä yhteyttä Jeskaseen ja kysyimme syitä valintaansa vaikuttaneista kokemuksista.

“Jaana on niin taitava työssään – hän osaa lukea asiakasta, ymmärtää ja kohtaa asiakkaan aina empaattisesti. Hänen tuolissaan kokee täydellisen rentoutuksen ja rauhan!” Jeskanen mainitsee puhelimessa.

Samana päivänä soitimme Kauneushoitola Jaanaan ja kauneushoitolan yrittäjä Jaana Saastamoinen yllättyi iloisesti yhteydenotosta. Ensimmäisenä hän kertoi olevansa kiitollinen asiakkailleen. Yrityksellä on uskolliset asiakkaat, joista moni on käynyt usean vuoden ajan ja ilman heitä koronavuosi olisi voinut olla hyvin erilainen. Saastamoinen kertoi toimineensa kauneudenhoitoalalla 13 vuotta, joista viimeisimmät kahdeksan yrittäjänä. Meille iloinen yllätys tuli vaiheessa, kun hän mainitsi perustaneensa oman yritystoimintansa 5.9. - näin ollen samana päivänä juhlittiin sekä Kauneushoitola Jaanan vuosipäivää että yrittäjän päivää. Töitä yrityksessä tehdään täydellä sydämellä, joka näkyi hyvin niin Facebook-kommenteissa kuin paikan päällä.

Arpaonni suosi Jaana Saastamoista, joka toimii Kauneushoitola Jaanan yrittäjänä. Veimme kukkakimpun yritykseen tiistaina 8.9. ja samalla kerroimme saamaamme positiivista palautetta kauneushoitolasta. Yrittäjä on kiitollinen heidän asiakkailleen, jotka ovat aidosti ihania ja heille tärkeitä. Kuvassa on yrittäjä Jaana Saastamoisen lisäksi hänen työntekijänsä Suvi K. ja Iina P.

Kauneushoitola Jaana tarjoaa kosmetologi- ja kauneudenhoitopalveluja jo kahdeksannetta vuotta. Yrityksessä toimii yhteensä neljä henkilöä, joista kolmella on kosmetologin koulutus. Tämän hetken kysytyimmät palvelut liittyvät kulmien laminointiin ja ripsien kestotaivutukseen.

Katso video yrittäjän kukituksesta Luotsin YouTubesta!

Tarkasta TÄÄLTÄ mitä tukea Joensuun kaupunki ja Luotsi yrittäjälle tai yrittämisestä kiinnostuneille tarjoaa. Luotsin yritysagentit ovat erikoistuneet erityisesti työnantajayhteistyöhön ja palvelu on maksutonta.

Teksti: Sanna Hyvönen

Kuva: Mika Salmi

0 Comments

More Blog Entries

Haaveissa yrittäjyys? Toteuta unelmasi kesäyrittäjänä!  

Monella on unelmia yrittäjyydestä mutta siihen liittyvät riskit jarruttelevat toimeen...

Yrityskuiskaajat liikkeellä: Brändpa Oy

Uudistunut yrityskuiskaus -kampanja on jälleen pyörähtänyt käyntiin. Kampanjan tavoitteena on...

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute