Yrittäjyysvalmennus

Ensiaskel yrittäjyyteen?

Yrittäjyysvalmentaja tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille työnhakijoille yksilöllistä ohjausta, yritysneuvontaa, sparrausta ja mentorointia.

Yrittäjyysvalmentajamme tarjoaa matalan kynnyksen yrittäjyysohjausta ja auttavat löytämään yrityspotentiaalin, sekä ohjaavat eteenpäin sopiviin palveluihin.

Miksi valita yrittäjyysvalmennus Joensuun Työllisyyspalveluissa?

  1. Yksilöllinen Ohjaus: Jokainen yrittäjäpolku on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme sinulle yksilöllistä ohjausta, joka auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja ainutlaatuisen potentiaalisi.
  2. Rehellinen Palaute: Emme pelkästään kannusta yrittäjyyteen, vaan jaamme myös rehellisen mielipiteemme siitä, onko yrittäjyys sinulle kannattava vaihtoehto. Haluamme, että päätöksesi perustuu realistiseen näkemykseen.
  3. Laaja Tuki: Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien yritysneuvontaa, sparrausta, koulutusta ja mentorointia. Voit valita juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.
  4. Matalan Kynnyksen Ohjaus: Emme halua, että yrittäjyyden aloittaminen tuntuu vaikealta. Yrittäjyysvalmentajamme tarjoavat matalan kynnyksen ohjausta, joka tekee asioiden käynnistämisestä helpompaa.
  5. Laajempi Asiantuntijaverkosto: Hyödynnämme laajempaa asiantuntijajoukkoa, mukaan lukien TE-palvelut ja Business Joensuu. Näin voimme tarjota sinulle monialaista tukea ja neuvontaa.

Kysy Lisää Yrittäjyysvalmentajilta

Jos yrittäjyys kiinnostaa sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä yrittäjyysvalmentajiimme. He ovat valmiita auttamaan sinua löytämään seuraavat askelmerkit ja työkalut kohti yrittäjyyttä.
 

 

Yrittäjäksi, yhteystiedot


Ota rohkeasti yhteyttä!

Juha Forsblom
050 476 4362
juha.forsblom@joensuu.fi


Alle 30-vuotiaat

Aino Niemi
0295 043079
aino.niemi@te-toimisto.fi

Maikki Miettinen
0295 043161
maikki.miettinen@te-toimisto.fi