Joensuu-sovellus, sivun otsikko

Joensuu-sovellus

Joensuu-sovellus

Joensuun monipuolisin sovellus on täällä! Joensuu-sovellus on Joensuun kaupungin virallinen sovellus, joka tuo käyttäjälle monipuolisen valikoiman Joensuun palveluita. Sovellus on suunnattu kaupungin asukkaille, mutta myös matkailijoille ja Joensuussa muuten asioiville.

Paikalliset tarjoukset

Joensuu-sovellus sisältää paikallisten yritysten tarjouksia, jotka ovat vain sovelluksen ladanneiden hyödynnettävissä. Mukana on muun muassa joensuulaisia ravintoloita, kahviloita ja vaatekauppoja. Tarjouksia koordinoi Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta. Tarjouksia ilmestyy sovellukseen tasaisin väliajoin, joten kannattaa seurata tarjontaa aktiivisesti.

Kirjastokortti

Voit ladata sovellukseen Vaara-kirjaston kirjastokortin, jonka jälkeen kirjastokortti kulkee mukana puhelimessasi. Nappaa kuva korttisi viivakoodista tai kirjoita sovellukseen kirjastokorttisi numero, niin saat korttisi käyttöön sovelluksen kautta.

Osallistu ja vaikuta

Voit lähettää Joensuun kaupungille palautetta: ehdotuksia, mielipiteitä, kiitoksia ja moitteita. Kaikki palautteet käsitellään ja ne palautetaan eteenpäin siihen Joensuun kaupungin yksikköön, jota palaute koskee.

Voit jättää palautetta nimettömänä. Jätä yhteystietosi, jos haluat saada palautteeseen vastauksen.

Vikailmoitukset-kohdassa voit antaa palautetta katujen ja puistojen kunnossapidosta sekä ilmoittaa viallisista valaisimista ja pylväistä.

Joensuun kaupunki tekee sovelluksen kautta myös erilaisia kyselyitä.

Joukkoliikenne

Seuraa reaaliaikaisesti, missä linja-autot kulkevat! Voit hakea lisäksi linja-autojen aikatauluja ja etsiä kävely- ja pyöräreitin paikasta A paikkaan B.

Tapahtumat ja nähtävyydet

Joensuu-sovelluksesta voit tarkistaa kätevästi Joensuun alueen tapahtumatarjonnan. Etsi tapahtumia ajankohdan tai kategorian mukaan tai selaile yleisesti tarjontaa.

Joensuussa on paljon erilaisia nähtävyyksiä ja ne on listattu kätevästi osaksi sovellusta. Lue nähtävyyksistä lisää sovelluksessa tai etsiydy paikan päälle reittipalvelun avulla.

Kierrätyspisteet

Mihin voin viedä muovijätteet? Entä mihin vaarallisen jätteen? Joensuu-sovellukseen on näppärästi listattu Joensuun alueen kierrätyspisteet. Voit etsiä lähellä olevan kierrätyspisteen kartalta tai suodattaa kierrätyspisteet eri jätelajin mukaan.

Kaupungin uusimmat tiedotteet

Sovelluksen etusivulle ilmestyy Joensuun kaupungin uusimmat tiedotteet, joten pysyt hyvin perillä mitä kaupungissa tapahtuu.

Mistä sovelluksen voi ladata?

Sovelluksen voi ladata Android- ja Apple-puhelimiin ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä Joensuun kaupunki. Joensuu-sovelluksen on toteuttanut Geniem Oy.

Lataa sovellus

Lataa sovellus Google Play -kaupasta
 

Lataa sovellus App Storesta

 

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute