Ajankohtaista, otsikko

Ajankohtaista

Innehållspresentatör

angle-left Yrittäjyyden Olohuone 27.8.2021: Modernin yrittäjyyden monipuolisuus

Yrittäjyyden Olohuoneessa moniosaajat vieraana

Tänä päivänä monen nuoren yrittäjän toimeentulo muodostuu monenlaisen osaamisen myymisestä tai projektiluontoisesta yrittäjyydestä.


 

Monen yrittäjän toimeentulo saattaa muodostua monenlaisen osaamisen myymisestä tai projektiluontoisesta yrittäjyydestä. Aikaa halutaan jättää myös muulle elämälle, mutta jääkö sitä?

Kevytyrittäjyyden tietoiskuvieraana Ukko.fi:n viestintäjohtaja Leena Honkajuuri. Kuulemme erään hillon matkasta kuluttajamarkkinoille – vieraina Nokiakka Oy:stä Karoliina ja Antti Gavrilov. Kulttuurivieraana muinaisrumpurakentaja Sanna Tuunainen / Kannuska. Yrittäjätarinassa toimitusjohtaja Miika Sunikka, jolla on rauta tulessa Joen Talo, Sähköinsto ja Timanttimiehet yrityksissä. Luvassa siis tiivis ja ajankohtainen paketti täyttä asiaa!OHJELMA perjantaina 27.8.2021
"Monta palaa, monta alaa..." tällä kertaa teemana modernin yrittäjyyden monipuolisuus!
Avointa lähetystä on mahdollista seurata suorana Youtubessa kello 12 alkaen. Luotsin yritysagentti Riitta Nybergin vieraana:

 • Monialayrittäjät Antti ja Karoliina Gavrilov
  Millainen on uuden elintarviketuotteen matka markkinoille? Miten aika riittää kaikkeen?
  Monialaisesta yrittäjyydestään kertomassa Nokiakka Oy:n tuoreet yrittäjät. Antti tunnetaan myös ammattikokkina, sekä viestinnän ammattilaisena Savumedia Oy:stä. Karoliina on puolestaan valokuvauksen ammattilainen ja NY-yrittäjä.
   
 • Tietoisku: Ukko.fi on Suomen kattavin itsenäisten yrittäjien palvelu.
  Vuonna 2012 neljä nuorta miestä Olli, Antti, Marko ja Ukko perustivat yrityksen helpottamaan itsensä työllistämistä, nyt se on yli 100 000 suomalaisen tapa tehdä töitä. Miksi kevytyrittäjyys on niin suosittua? Ja mitä onkaan toiminimiyrittäjyys ja uusi palvelu UKKO Pro? Videoiden lisäksi etäyhteydellä mukana viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri.
   
 • Yrittäjätarina: Miika Sunikka.
  Miten Joensuuhun paluumuuttaneesta Miikasta tuli yrittäjä, joka vaikuttaa neljässä korjausrakentamisalan yrityksessä? Yhdessä ne muodostavat Hyvän tekijä -yhtiöt. Sunikka oli mukana toteuttamassa myös Torikadun vanhojen hirsitalojen uudistamista liikerakennuksiksi.
   
 • Kulttuurivieras: Sanna Tuunainen.
  Sanna on muinaisrumpurakentaja Kannuska-brändinsä alla. Hän toimii osa-aikayrittäjänä kuvataideopintojen ohessa.
Yrittäjyyden Olohuone perjantaina 27.8.2021

Suora verkkolähetys

Mikä on yrittäjyyden olohuone?

Innehållspresentatör

Plaza Centrum
Kauppakatu 29

Avoinna: ma–to klo 9–16, pe klo 9–15
050 470 6553
luotsi@joensuu.fi

Kartta Kauppakatu

Kauppakatu 29, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute